Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.121
Yani iPhoneOnu nasıl becerdi
Yani iPhoneOnu nasıl becerdi
Offfff offfff gitti gider mi şimdi napıyorYani iPhone
Ya inşallah geri gelecekYani iPhone
100 var diyolaaarrr yuhhHe ya sorma şimdi Şahin kaç para olmuştur kim bilir
teknolojik aletlerle hayatı kolaylaştırma da diyebilirizZengin demeyelim teknolojik aletlerden faydalanma bnmki![]()
He aynen ondanteknolojik aletlerle hayatı kolaylaştırma da diyebiliriz
Offfff offfff gitti gider mi şimdi napıyor
Giden gelirmi bilmiyorum hayirlısı artık bekliyoruz mahkeme kagidiYa inşallah geri gelecek
Günaydın canımGünaydın.....
Selam canım hoşbuldumOoooo Ayşe hanımcıgımmm![]()
![]()
Hellıooo
2makina camasir asıldı bulasık çalısiyorOrtalığı topladım makinalara bulaşık çamaşır koydum
Ben beyazları bugün attım makinaya2makina camasir asıldı bulasık çalısiyor
Nefes almada sorun yok değil mi?kızlar benim oğlan nohut tanesi kadar arabasından çıkardığı bi parçasını yanlışlıkla yuttu boğazına falan kaçmadı direk mideye gitti bisey olmaz değil mi korktum ya
Hayırlı gunler canimHayırlı günler
Benim oglanda 5yasinda 50kuruş yutmustu götürdük baktilar bisey cikmadi kontrol et dedi bokunda boncuk aramak gibi biseykızlar benim oğlan nohut tanesi kadar arabasından çıkardığı bi parçasını yanlışlıkla yuttu boğazına falan kaçmadı direk mideye gitti bisey olmaz değil mi korktum ya
Hayırlı günler canım geçmiş olsun kaka takibi yapHayırlı günler
SElam kalburabastı iyi sen nasilsinSelamlar şekerler nasılsınız
Gözlemlediğim kadarıyla nefes alamada sorun yok şükür keyfi yerinde sadece geri Çıkart diye ağladıNefes almada sorun yok değil mi?
Bezine bak bak canım kakasında var mı diye takip çıkana kadar
Hayırlı günler canım geçmiş olsun kaka takibi yap
Daha pipi merasimi bitmeden kaka eklendi üstüneBenim oglanda 5yasinda 50kuruş yutmustu götürdük baktilar bisey cikmadi kontrol et dedi bokunda boncuk aramak gibi bisey