sen mi zengin ben miBenim koca gibisin sende,bitane daha traktör alcakmıs sıfır olani kullanmicak kilometresi gitmesin diye satcakmis sonra onu

sen mi zengin ben miBenim koca gibisin sende,bitane daha traktör alcakmıs sıfır olani kullanmicak kilometresi gitmesin diye satcakmis sonra onu
Yok daha ne işte kullansın onun yerine bi araba alsın da oraya buraya gitmeye binersinizBenim koca gibisin sende,bitane daha traktör alcakmıs sıfır olani kullanmicak kilometresi gitmesin diye satcakmis sonra onu
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar büyüğümü dişçiye getirdim diş temizliği yapılacak sonra ise tel takılması için randevu alacağız
hee işte 2 katlı evceğizi var
Üstüme 2buçuk dölüm tarla var incirler cevizler elmaların oldugusen mi zengin ben miben altı üstü bir motorcuk alcam
Ooooo Ayşe hanımcıgımmmGünaydın canım geçmiş olsun
Ooo Allah arttırsınÜstüme 2buçuk dölüm tarla var incirler cevizler elmaların oldugu
Iste onu satıp araba alcakYok daha ne işte kullansın onun yerine bi araba alsın da oraya buraya gitmeye binersiniz
Kahve makinasi varOoo Allah arttırsın
Bnm üstüme hiç bişi yok
İyi hadi inşallahIste onu satıp araba alcak
ya ben 3bucuk yıl önce telefon alırken, abim demişti o paraya şahin alırız bi taneSorma 3 sene önce 35 bine araba alınıyordu
Hee evet bak çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma,ütü, robot, dyson, kahve makinesi, tost makinesi, mutfak robotu, hamur makinesi, shake yapma için zımbırtıKahve makinasi var
Traktör çks belgesinle alındı sıfır 4sene ödemeli,ama bir sene satamiyosun devlet oşekilde veriyor,1sene sonra satabiliyosun,satinca araba alabilirizİyi hadi inşallah
He ya sorma şimdi Şahin kaç para olmuştur kim bilirya ben 3bucuk yıl önce telefon alırken, abim demişti o paraya şahin alırız bi tane
Eeee bak benden zenginsinHee evet bak çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma,ütü, robot, dyson, kahve makinesi, tost makinesi, mutfak robotu, hamur makinesi, shake yapma için zımbırtı
Anam ne çok şey varmış
Satsam para eder mi
Kartal ve sahini 100bine satiyorlarHe ya sorma şimdi Şahin kaç para olmuştur kim bilir
Zengin demeyelim teknolojik aletlerden faydalanma bnmkiEeee bak benden zenginsin
Benim kız şahini çaldırdı yaaaya ben 3bucuk yıl önce telefon alırken, abim demişti o paraya şahin alırız bi tane
Onu nasıl becerdiBenim kız şahini çaldırdı yaaa