Elif_Eylul
Daimi Üye
- #29.801
Allah seni napmasinYok ya bebeye kalktım. Meme seansı
Ekleme yaptım mesaja gördün mü
Allah seni napmasinYok ya bebeye kalktım. Meme seansı
Ekleme yaptım mesaja gördün mü
Hayırlı cumalar canım GünaydınHayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Gelir gelir sen verirsinÇabuk alınan kilo çabuk gidiyor... inşallah devamını getirebilirim
Allah seni napmasin
Günaydın canımGunaydin herkese
Güzel eksi canim tebrikler
Negüzel bir haber bu Rabbim kolaylaştırsin işiniKizlar bugun kursa basliyoomm. Benim oglan ana sinifinda ya. Daha doğrusu 4 6 yas kuran kursunda. Bayanlarada da ders veriyorlardı. Hep ihmal ettim. Dun beni ikna ettiler bugin basliyorumm
Ne çok blah blah yapmışsınız@Maya. Gecmisten günümüze ışınlanıyordu
Blah blah yapmışlarNe çok blah blah yapmışsınıztartımı atmaya girdim geçmişte kaldım
Günaydınnnlarrr
Bu saattenden sonra kassan nolcak lan bu nasıl kilo zatenEkli dosyayı görüntüle 39710
Cuma 52.100 düm, çok kasmıyorum kendimi çünkü ramazanda en az 2 kilo veriyorum @Elif_Eylul
Çok teşekkür ederim canım@ÇikolataGözlüm
İyi ki doğdun canımnice mutlu yaşların olsun.
Boy boy bebeciklerin olsunYeni yaşında
![]()
Önce sağlık sonra tüm istediklerin gerçekleşsinve Laviva bulursun inşallah bundan sonra
Ya çok teşekkür ederim@ÇikolataGözlüm zehram yeni yaşın sana istediğin ne varsa getirmesi dilegiyle,hayallerin umutların sevgilerin en önemlisi saģlıģının azalmadıgı bir yıl olsun iyki doğdun iyki varsın seni seviyorum
Ne güzel canım hayırlı olsun kolayca öğrenirsin inşallahKizlar bugun kursa basliyoomm. Benim oglan ana sinifinda ya. Daha doğrusu 4 6 yas kuran kursunda. Bayanlarada da ders veriyorlardı. Hep ihmal ettim. Dun beni ikna ettiler bugin basliyorumm