Elif_Eylul
Daimi Üye
- #29.821
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın Hayırlı cumalar

Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın Hayırlı cumalar
Baktim gördümEkleme yaptım bidaha bak![]()
Bu arada devam ediyorum , en azından buraya yazcam diye kendimi frenliyorum yoksa tekerleği patlak kamyon gibiyim fmfmdkkBu saattenden sonra kassan nolcak lan bu nasıl kilo zaten![]()
Kamyon olmaz senden,2tekerlekli bisiklet ancaBu arada devam ediyorum , en azından buraya yazcam diye kendimi frenliyorum yoksa tekerleği patlak kamyon gibiyim fmfmdkk
Şimdiye kadar 2 kişi mi devam ediyoruz dedik?Kamyon olmaz senden,2tekerlekli bisiklet anca![]()
Ayse,bitto,sen,ciko devam eder,hilal atcak bugunŞimdiye kadar 2 kişi mi devam ediyoruz dedik?
Rabbim zihin açıklığı versin canımKizlar bugun kursa basliyoomm. Benim oglan ana sinifinda ya. Daha doğrusu 4 6 yas kuran kursunda. Bayanlarada da ders veriyorlardı. Hep ihmal ettim. Dun beni ikna ettiler bugin basliyorumm
Maşallah maşallah ne güzel olmuşKizlar bugun kursa basliyoomm. Benim oglan ana sinifinda ya. Daha doğrusu 4 6 yas kuran kursunda. Bayanlarada da ders veriyorlardı. Hep ihmal ettim. Dun beni ikna ettiler bugin basliyorumm
He ben giremedim ya kaç gün geçmişte yapamadım ben yoktum yaniBen her gün burdayım aşk olsun
Masallah kız
Günaydın canimHayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
Ne güzel.. kolaylıklar diliyorum bence hemencik öğrenirsin...hem de üç aylara denk gelmişKizlar bugun kursa basliyoomm. Benim oglan ana sinifinda ya. Daha doğrusu 4 6 yas kuran kursunda. Bayanlarada da ders veriyorlardı. Hep ihmal ettim. Dun beni ikna ettiler bugin basliyorumm