Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Of kızlar yoğun ve yorgun günler geçiriyorum. Kocam Afrika'ya gidicek. Yarın Erzurum'dan Trabzon'a birlikte gidip onu ordan ugurlucam ben kaynanamlarda kalıcam o dönene kadar. İki gündür hazırlık evi toplama vs kafam döndü.
Dünkü menüm
Sabah 3 dilim ekmek bal-zeytin
Öğlen armut elma 2 kare bitter çikolata kahve kuru erik
Akşam nohut pilav tavuk çorbası
Çayla 1 kase un helvası
Bugün
Sabah 2 dilim ekmek bal
Öğlen 1 tabak kıymalı makarna
Akşam nohut az pilav salata
1 fırın patates
Çayla yarım bitter çikolata
@Elif_Eylul

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
:gelbenimle:Niye ara veriyorsun
Bi türlü normal beslenmeye diyet kafasına giremiyorum.annemlerde gidince boşlukta gibi oldum..belim tutuldu yine yaşlılar gibi Bi gün hasta bi gün iyi...moralim iyice çöktü. Ufaklık çok huysuz bu ara 2 yaş sendromu çanları...ne bilim bitto ruhum çekilmiş gibi :agla:

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Kızlarrr devam etmek isteyenlerle yola devam edeceğiz,listeyi temizledim kendimde bir süre ara verecegim toparlanmam lazim,ama listeleri tutarim sizin icin,kopmanizi istemem,sıkı diyet yapalim bundan sonra hedefe gidicem ben istiyorum derseniz yada beni çikar derseniz ona göre hareket edelim...

Yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum :kaalp:
@Maya.
@fitmomm
@Bitttoooo
@Sekerpareeee
@sulisim
@ÇikolataGözlüm
@Cheesecake
@serenajp
@Damlalar
@HiraAyaz
Ben iki hafta il dışında olucam ara vericem. Aslında sebep evde olmamam da değil. Niyeyse tek kelimeyle sapıttım. Sürekli ama sürekli tatlı arayışındayım çıldırcam. Diyette olduğumu düşünüp daha da yemek istiyorum garip ama hayatımda hiç bu kadar ttaliya düşkün olmadım :düsün: garip bir durumdayım ciddi anlamda toparlanmam lazım.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.163
Bi türlü normal beslenmeye diyet kafasına giremiyorum.annemlerde gidince boşlukta gibi oldum..belim tutuldu yine yaşlılar gibi Bi gün hasta bi gün iyi...moralim iyice çöktü. Ufaklık çok huysuz bu ara 2 yaş sendromu çanları...ne bilim bitto ruhum çekilmiş gibi :agla:
Olaylar üst üste gelince etkisinden çıkamayınca normal…
Diyet kafasından çok sağlıklı besleniyorum diye odakla kendini
Çok geçmiş olsun. Havalar ısınınca biraz dışarı çıkmak hava almak iyi gelir belki
Ama ara. Verip eski haline geleceksen verme bnce

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Olaylar üst üste gelince etkisinden çıkamayınca normal…
Diyet kafasından çok sağlıklı besleniyorum diye odakla kendini
Çok geçmiş olsun. Havalar ısınınca biraz dışarı çıkmak hava almak iyi gelir belki
Ama ara. Verip eski haline geleceksen verme bnce
Yok yok eskisi gibi olmaya niyetim yok kontrolü öyle bırakmam da dediğin gibi belim de böyle olunca tıkılıp kaldım eve..
Eşim bugün arabayla çıkardı biraz..
Geçer de biraz rahat bırakayım dedim..buralardayım zaten..çabuk toparlarım..öyle olmak da zorunda zaten..:cak:çok verme ben yokken..:düsün:

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
Ben iki hafta il dışında olucam ara vericem. Aslında sebep evde olmamam da değil. Niyeyse tek kelimeyle sapıttım. Sürekli ama sürekli tatlı arayışındayım çıldırcam. Diyette olduğumu düşünüp daha da yemek istiyorum garip ama hayatımda hiç bu kadar ttaliya düşkün olmadım :düsün: garip bir durumdayım ciddi anlamda toparlanmam lazım.
Bundan ayrı bir de her gün menüye yasaklı bişe yazıp milletin de konsantrasyonunu bozuyorum muhtemelen bu da büyük bir vicdan azabı. Hani yazmiyim desem e yiyip yazmayınca da burda olmanın ne anlamı var .. aman ne bilim işte..

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.163
Bundan ayrı bir de her gün menüye yasaklı bişe yazıp milletin de konsantrasyonunu bozuyorum muhtemelen bu da büyük bir vicdan azabı. Hani yazmiyim desem e yiyip yazmayınca da burda olmanın ne anlamı var .. aman ne bilim işte..
Yok kız o konuda şaka yapıyorum bn kendi adıma
Eşim içinde niçin gidiyor güle güle gitsin gelsin

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.758
Gunaydin
pazartesiye:60.8 pijamalı safi 60 diyeyim
Cuma 57.8

IMG20230224062756.jpg

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.626
Of kızlar yoğun ve yorgun günler geçiriyorum. Kocam Afrika'ya gidicek. Yarın Erzurum'dan Trabzon'a birlikte gidip onu ordan ugurlucam ben kaynanamlarda kalıcam o dönene kadar. İki gündür hazırlık evi toplama vs kafam döndü.
Dünkü menüm
Sabah 3 dilim ekmek bal-zeytin
Öğlen armut elma 2 kare bitter çikolata kahve kuru erik
Akşam nohut pilav tavuk çorbası
Çayla 1 kase un helvası
Bugün
Sabah 2 dilim ekmek bal
Öğlen 1 tabak kıymalı makarna
Akşam nohut az pilav salata
1 fırın patates
Çayla yarım bitter çikolata
@Elif_Eylul
Afiyet olsun canım

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.626
Tamam canim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar