Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ananas artık bizim yerel meyvemizHayata bak beyaaa ananas bile tatilde a
Gözlükte takmış biz tarla düğün ev

Ananas artık bizim yerel meyvemizHayata bak beyaaa ananas bile tatilde a
O bile sapıtmış nerde yaşıcagını aAnanas artık bizim yerel meyvemiztropikal değil
İyi keyiflerİyi akşamlar
Ananas artık bizim yerel meyvemiztropikal değil
Hayatından memnun gibi duruyon amaHayata bak beyaaa ananas bile tatilde a
Evet çokk hemde çokkkHayatından memnun gibi duruyon ama
Gecmis olsun canim cokmu soguk ictinAyy aman hastalandım zaten bogazlarım sisti iltihaplanmis cok fenayım ağzımı açamıyorum konuşamıyorum hiç aksam cocuklar uyuyunca uyudum hemen yani hiç keyif alamadım oglumla esim eglendiler
Geçmiş olsun yazında hiç çekilmiyor hastalıkAyy aman hastalandım zaten bogazlarım sisti iltihaplanmis cok fenayım ağzımı açamıyorum konuşamıyorum hiç aksam cocuklar uyuyunca uyudum hemen yani hiç keyif alamadım oglumla esim eglendiler
Yok hic bişe içmedimde türk kahvesini bile eşim içtiGecmis olsun canim cokmu soguk ictin
Karpuzdan mı oldu anlamadım ama cok atesim vardı gece okadar üşüdümki donuyodum kız agladıkça kulaklarım ağrıyor nasıl tırmalıyor varya esimde oglana anca bakıyor kıza bakamıyoGeçmiş olsun yazında hiç çekilmiyor hastalık
Soğuk yemekten mi hasta ettin kendini
Dikkat et bulaşmasın kbbye gitseydinYok hic bişe içmedimde türk kahvesini bile eşim içti
Karpuzdan mı oldu anlamadım ama cok atesim vardı gece okadar üşüdümki donuyodum kız agladıkça kulaklarım ağrıyor nasıl tırmalıyor varya esimde oglana anca bakıyor kıza bakamıyo
Bademcige antiyktk verir muhtemelnDikkat et bulaşmasın kbbye gitseydin
Olabilir yorgunlukta eklenince
Geçmiş olsunAyy aman hastalandım zaten bogazlarım sisti iltihaplanmis cok fenayım ağzımı açamıyorum konuşamıyorum hiç aksam cocuklar uyuyunca uyudum hemen yani hiç keyif alamadım oglumla esim eglendiler
Geçmiş olsun canımmAyy aman hastalandım zaten bogazlarım sisti iltihaplanmis cok fenayım ağzımı açamıyorum konuşamıyorum hiç aksam cocuklar uyuyunca uyudum hemen yani hiç keyif alamadım oglumla esim eglendiler
Sagol canımGeçmiş olsun
Sagol canımGeçmiş olsun canımm