Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yok almadık saçma sapan tüketim çılgınlığıGünaydın, ay şu labubu mu nedir aldınızmı sizde ondan
Birde çok kötüler bazı ülkelerde yasaklanmış
Yok almadık saçma sapan tüketim çılgınlığıGünaydın, ay şu labubu mu nedir aldınızmı sizde ondan
Burdada yasaklansın yegenim istiyorda o neymis diye bakim dedim maymun desen maymun degil ne b.ka benzedigi belli değilYok almadık saçma sapan tüketim çılgınlığı
Birde çok kötüler bazı ülkelerde yasaklanmış
Yok canım almadık benimkide istedi,anlattim ne oldugunuGünaydın, ay şu labubu mu nedir aldınızmı sizde ondan
Neymis kız bizede anlatYok canım almadık benimkide istedi,anlattim ne oldugunu
Gecmis olsun ayy yaz günüde zor valaTünaydın
Eylul bugün rahatsiz gece onla uğrastim bogazlar sismis
Yaa videoları var neden yaptıkları seytanla ilgisi oldugu, çocukların oyuncak sanıp aldıkları aslinda onlara göre uygun olmadigini hepsini anlattimNeymis kız bizede anlat
Sagol canim,valla zaten okadar sıcakki nasıl oluyorda hasta oluyorlarGecmis olsun ayy yaz günüde zor vala
Dondurma falan soguk icecek dokunuyor demekki işte bende fenayım hala aksam atesim çok çıktıSagol canim,valla zaten okadar sıcakki nasıl oluyorda hasta oluyorlar
Evet seytanla ilgisi oldugnu bende duydum yani ne kadar güzel oyuncaklar varken one ben anlamadım ne gereksiz bişeyYaa videoları var neden yaptıkları seytanla ilgisi oldugu, çocukların oyuncak sanıp aldıkları aslinda onlara göre uygun olmadigini hepsini anlattim
Geçmiş olsun eylüleTünaydın
Eylul bugün rahatsiz gece onla uğrastim bogazlar sismis
Sağol canımGeçmiş olsun eylüle
Dr götürseydinSağol canımateşliyiz
Güle güle kullansın canım iyi olur oyalanır birazBugün sabah umuta salıncak aldım.
Bime gelmiş portatif
İstediğin yere koyup geçirebiliyorsun.
balkona ayarlıcaz.
Sagol canim@Elif_Eylul geçmiş olsun
Simdi iyi bakalım gece ne olcakDr götürseydin
Sıcakta ateşte düşmüyor
Çok mu dondurma yedi ne yaptı