ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Maşallah koçumaAksam 2paket cikolatalardan 1tane kalmamış kahve yanına oglan hepsini yemis yuh

Maşallah koçumaAksam 2paket cikolatalardan 1tane kalmamış kahve yanına oglan hepsini yemis yuh
Allah allahGüzel iste begendik
Eşim evde ama oruçlu öyle mutluyumki öyle böyle değilerkekler kapatılsın çok yiyolar
Düşmüştür falan filanEvde hayaletler geziyor galiba oturma odasında kahvaltı yapıyorum çocuk diğer odada kızlar aşağı da arkadaşları gelecekmiş. Mutfaktan tencere kapağı sesi geliyor
eşyalar genleşiyor normal
Ya tabi ne gördü de düştüDüşmüştür falan filan![]()
Vardır bir hayır..kolaylıkla geciversin inşallah süreçTahliller yapıldı,rontgen cekildi,anestezi yarina kaldı çünkü tahliller cikmicak
Amin canimVardır bir hayır..kolaylıkla geciversin inşallah süreç
aynne bende daha önce diyetisene giderken takılınca omad yaptırdı ordan bir umud başladım bakalaım yarın 3. gün olacak ama fark edecek miBu normalde 2 öğün besleniyor uzun süredir kıranadı. omad yapmış . @Azra_dogukan aklıma geldin Ekli dosyayı görüntüle 39145
ne düşmüş ses oluşmuş, her şeyin mantıklı açıklaması var ya
Ya tabi ne gördü de düştühavada birşey bırakmadım ki nereden attı kendini
inşallah fark ederaynne bende daha önce diyetisene giderken takılınca omad yaptırdı ordan bir umud başladım bakalaım yarın 3. gün olacak ama fark edecek mi
Kız tencere kapagi sesi geldine düşmüş ses oluşmuş, her şeyin mantıklı açıklaması var ya
bazen kayıp düşüyorlar sebep yokkenKız tencere kapagi sesi geldi
Kanlar cıkmıyor yarın öğleden sonra falan ancaTahliller yapıldı,rontgen cekildi,anestezi yarina kaldı çünkü tahliller cikmicak
İnşallah olur canım..tek öğün akşam mi yapılıyoraynne bende daha önce diyetisene giderken takılınca omad yaptırdı ordan bir umud başladım bakalaım yarın 3. gün olacak ama fark edecek mi