2 öğün yapınca tatlı isteği sıfırrrr. Evde çikolar var yüzüne bakmadım bugünBen de hep var yaa hiç geçmiyor![]()
![]()
![]()
2 öğün yapınca tatlı isteği sıfırrrr. Evde çikolar var yüzüne bakmadım bugünBen de hep var yaa hiç geçmiyor![]()
![]()
![]()
Olur tabi kiYav bnm taınsiyon uykusuzluktan düşüyor olabiler mi
Evet geçen if yaptigimizda daha rahat geçti ... karbonhidrat çabuk aciktiriyor bı de2 öğün yapınca tatlı isteği sıfırrrr. Evde çikolar var yüzüne bakmadım bugün
Ya evet onu keşfediyorum yani ne kadar sık yersen o kadar sürekli ağzına bişey atma isteği geliyor. Beni bir tek sabahları zorluyor. Erken kalkıyorum yemeğe de 1 e doğru çıkıyorumEvet geçen if yaptigimizda daha rahat geçti ... karbonhidrat çabuk aciktiriyor bı de
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
Sabah iki dilim ekmekten beyaz peynirli tost
Ogle 1 kase mercimek corbasi
Aksam 1 servis kasigi et sote 3 yk yogurt salata
1 litre su
Arkadaalar yarin aksam evim bana kaliyor nihayeeett
Afiyet olsun canımArada kaynamadan
Kahvaltım ektedir yenen bütün ekmekler kepeklidir
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Soda
2 dilim cevizli sucuk
10 badem 10 antep
1 büyük galeta
Aksam
1 kepce tavuk suyuna arpa şehriye
3 yk kadar haslama tavuk
2 dilim ekmek
1 kase haslama brokoli
1 bardak kefir 1 muz 1 tk bal
@Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim ekmek tereyağı bal zeytin
Öğlen 1 muz 1 elma az kuruyemiş 1 hurma
Akşam 1.5 porsiyon et güveç 2 dilim ekmek 5-6 adet kaşarlı mantar
1 kase sütlaç
Yani sutlacima laf etmezseniz bence iyi bir gündü he
@Elif_Eylul
@ÇikolataGözlüm
He ya
Geçmiş olsun canım ya.hemencecik iyiles inşallahAllah razı olsun canim
Ay kuzum ya rabbim şifa versin inşallahBende oğlumu götürdüm kontrole maalesef pipi ucunda daralma varmış cerrah bisey yazdı eczaneden al ucu kalem ucu gibi dedi sabah akşam bunu batır 10 a kadar say dedi yaa yapamam ben hadi yapayım desem izin vermez çocuk tek başımayım eşim sabah işe çıkıyor gece geliyor bi kaç hafta sonra getir olmadı anestezi verip ameliyathanede açarım dedi
Börülce mi diyecektim tamamen kimsenin bilmediği bişi çıkmışBenim fasulye değişik ama adını bilmiyorum kocaman ve siyah beyaz şekli var . Meksika fasulyesi demeyin değil onu biliyorum ama bunun adını bulamadım eşek fasulyesinin aynısının siyah beyazı . Barbunya da değil onuda biliyorum))
İnşallah kaptanımBebişlerim yarın son günümüz, kendinizi yıpratmadan, kasmadan son günü de başarılı bir şekilde atlatmamızı umuyorum. Ormanın kralı aslan, buranın kralı da aslan olacak
@Bitttoooo @Cheesecake @Hazalın yeni dünyası @Sekerpareeee @Azra_dogukan @Damlalar
Niye uyaniksin abla yoksa sende mi sahur için kalktınAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah dere otlu omlet
Az salça peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Ara Karam
Akşam otlu bulgur ayran
Karnabahar haşlama
@Elif_Eylul @Maya.
Bir öksüruk tuttu cigerlerim koptu nerdeyse,ballı limonlu ılık su yaptım ictim uyumuşum sonraNiye uyaniksin abla yoksa sende mi sahur için kalktın
Afiyet olsun canımmBugün menü
Sabah dere otlu omlet
Az salça peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Ara Karam
Akşam otlu bulgur ayran
Karnabahar haşlama
@Elif_Eylul @Maya.
Parti kur oy vereliiinEveeeeettt kaldı sonn 1 günümüz yarınıdaaa alnımız akıyla tertemis miss gibi sağlıklı bol sulu yeşil çaylı geçirirsek cumaya güzel eksilerler geliriz Allahın izniylesize güveniyorum biz bunu başarırızzz kazanabilirizz
@Elif_Eylul
@_DeryaSultan_
@Seçilmiş
@serenajp
@wakeful
@HiraAyaz
Günaydın kızlar Hayırlı kandiller
Günaydın hayırlı kandillerGünaydııınnkandilimiz mübarek olsun