ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Burnumu tıkayıo içiyom üzerinden limon sıkıyom ağzımaHiç sevmiyorum maydanozu yalimonlu yerim De suyu hiç içemiyorum

Burnumu tıkayıo içiyom üzerinden limon sıkıyom ağzımaHiç sevmiyorum maydanozu yalimonlu yerim De suyu hiç içemiyorum
Aç gezmeYarın sabah kahvalti etmem onu yapar öyle giderim hastaneye,öğlende orda oluruz büyük ihtimalle aç açmi gezerim corba bulur yermiyim bilemedim
Ay Katya beceriksiz Katya kalpten gidecem yoksun ortalıklardaHamburger yeriz![]()
Birşey ye öyle git düşer bayılırsınYarın sabah kahvalti etmem onu yapar öyle giderim hastaneye,öğlende orda oluruz büyük ihtimalle aç açmi gezerim corba bulur yermiyim bilemedim
Bebişlerim yarın son günümüz, kendinizi yıpratmadan, kasmadan son günü de başarılı bir şekilde atlatmamızı umuyorum. Ormanın kralı aslan, buranın kralı da aslan olacak
@Bitttoooo @Cheesecake @Hazalın yeni dünyası @Sekerpareeee @Azra_dogukan @Damlalar
Hadi gözün aydın@Elif_Eylul
Sabah iki dilim ekmekten beyaz peynirli tost
Ogle 1 kase mercimek corbasi
Aksam 1 servis kasigi et sote 3 yk yogurt salata
1 litre su
Arkadaalar yarin aksam evim bana kaliyor nihayeeett
KatyaaaaaaaAy Katya beceriksiz Katya kalpten gidecem yoksun ortalıklarda
He kıız bende ki şans gittim arabada hiç huyum değildir gidesim geldi kapıyı açtım ki karam poşetiyle göz göze geldikadam korkusundan gizlice yemiş
![]()
He kıız bende ki şans gittim arabada hiç huyum değildir gidesim geldi kapıyı açtım ki karam poşetiyle göz göze geldik
Ben sevirem maydanoz suyunu içtikten sonra posasınıda yiyomBurnumu tıkayıo içiyom üzerinden limon sıkıyom ağzıma![]()
![]()
Sesin kısılcak kızKatyaaaaaaaben çagirim alışık bağırmama Katyaaaa
Ben sevirem maydanoz suyunu içtikten sonra posasınıda yiyom)))
Yok ya o geçen haftaydı. Krizler geçti bu hafta yık bişi bende![]()
![]()
cuma yersin
![]()
sık dişini
![]()
![]()