Ben karıştırmışım kızlar bugün üç ayların başı ya yaşlılığıma verinKandil perşembe günü değilmi
Ben karıştırmışım kızlar bugün üç ayların başı ya yaşlılığıma verinKandil perşembe günü değilmi
hadi bakalım aldır kurtul ya rahatlasın çocuk, geçmiş olsunAmelyat icin form verdi elime yolladi evde düsünün doldurun,benjm burda oldugumda getirin tahlillerini tapip alalim geniz etini dedi,ama bademcikleri ellemem dedi
evet 1 aydır çeken varYa bu öksürük geçmiyor bizde anlamadım bu son hastalıklar öyleymiş bakalım bu hiç kullanmadim şurubu birde bunu deneyelim
hamburger ye tabii kiiiEylul hamburger yicek ben ne yiyim
hamburger tabi ki sorulur mu![]()
Sevmemki corba iccemhamburger ye tabii kiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takma kafana bu hafta
Sağolun kızlar ya ...napalim devam edeceğim bakalımtakma kafana bak diyetisyen de normal demiş. Demek ki bi kırılma noktan var onu bekliyor
Ay sagol canim bakalim hayirlisihadi bakalım aldır kurtul ya rahatlasın çocuk, geçmiş olsun
evet 1 aydır çeken vargeçmiş olsun
hamburger ye tabii kiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun abla..rahatlar ondan sonra inşallah iyi olurAmelyat icin form verdi elime yolladi evde düsünün doldurun,benjm burda oldugumda getirin tahlillerini tapip alalim geniz etini dedi,ama bademcikleri ellemem dedi
Insallah canim sagolÇok geçmiş olsun abla..rahatlar ondan sonra inşallah iyi olur
Bu da artı mıNEguzel artıyız
Ya kilo oranına göredir tabiki de ben bir öğün dikkat etmesem +1 hemen geliyor..herkeste farklı metebolizmaBu da gol degil![]()
Üzülürsek daha da modumuz düşer,dahada yeriz,dahada boşluğa düseriz en iyisiYa kilo oranına göredir tabiki de ben bir öğün dikkat etmesem +1 hemen geliyor..herkeste farklı metebolizma
O zaman oynayakÜzülürsek daha da modumuz düşer,dahada yeriz,dahada boşluğa düseriz en iyisi