Başım ağrıyor
Sabah sabah kahvaltı yerine kabak tatlısı yersem olacağı bu
Başım ağrıyor
Aaa teşekkür ederiz ama bugün kandil mi..kaçırdım sanırım.. üç aylarının mübarek olsun..rabbim Ramazan ayına hayırla güzelliklerle ulaştırsın inşallahHayırlı kandiller hanımlar başka yere bakmıyorsunuz buraya yazayım dedim
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. mübarek 3 aylar hoşgeldi Regaib kandiliniz mübarek olsun.
Takma kafana bu hafta@Elif_Eylul @Maya. Kızlar 92.0 çıktım
Üzgün ve şaşkınım...diyetisyende standart çıktık yağda..
Normal dedi..
3 gün karbonhidrat 3 gün protein ayrışma yapicaz ve ödem çayları verdi
Ekli dosyayı görüntüle 39100
Üçayların başlangıcı abla kandile var dahaHayırlı kandiller hanımlar başka yere bakmıyorsunuz buraya yazayım dedim
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. mübarek 3 aylar hoşgeldi Regaib kandiliniz mübarek olsun.
Bu sefer diyecek sözüm yokAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bu kurabiye için
Ameliyat için miEylülün randevusu var kulak burun boğazda
Amiiin sizinde mübarek olsun olsun ablamHayırlı kandiller hanımlar başka yere bakmıyorsunuz buraya yazayım dedim
Simdi rontgen cekildi bekliyoruzAmeliyat için mi
Aman cok artin var71 kontrol tartım . 100 gram + çıktım @Elif_Eylul hem Günaydın hemde hayırlı kandiller
Kandil71 kontrol tartım . 100 gram + çıktım @Elif_Eylul hem Günaydın hemde hayırlı kandiller
Başım ağrıyor
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller hanımlar başka yere bakmıyorsunuz buraya yazayım dedim
Yolculuk sebebiyle biraz ödemli de olmakla birlikte 58.80 yani +1 kg
Cumaya mevlam görelim neyler![]()
Cumaya eksi olur inşallah71 kontrol tartım . 100 gram + çıktım @Elif_Eylul hem Günaydın hemde hayırlı kandiller
Ne dedilerKızları doktora götürdüm geldim