Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
h07087.gif
kızlar :selam: :selam: :selam: :selam:
:kurabiye::krizz::zipla:

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Kefir sütden yapllmıyormu :uzgnm:
Aaa gerçekten mi sütten miydi oda haha:haha: kız güldürdün beni bacum . Kefir diyette olanların 1 numaralı kurtarıcı ana veya ara öğün olarak önerilen probiyotik. Sütün kendisi evet önerilmez ama yoğurt kefir katkısız peynir bla bla bla önerilir hemde kilo vermeyi kolaylaştırıyor . Tabi probiyotik kadar prebiyotikte önemli o yüzden sirke ile yapılan peynirler ve ya sirkeli salatalara da ağırlık şart .

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Aaa gerçekten mi sütten miydi oda haha:haha: kız güldürdün beni bacum . Kefir diyette olanların 1 numaralı kurtarıcı ana veya ara öğün olarak önerilen probiyotik. Sütün kendisi evet önerilmez ama yoğurt kefir katkısız peynir bla bla bla önerilir hemde kilo vermeyi kolaylaştırıyor . Tabi probiyotik kadar prebiyotikte önemli o yüzden sirke ile yapılan peynirler ve ya sirkeli salatalara da ağırlık şart .
Bu hafta sütle ilgisi olan hiçbirşey yemesin bence tereyağ dahil:ssrtcbya::krnz::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Mehmetefendi 1tane kalmıstı markette hemen aldim yoksa evde 2paket kahve var ama mehmedim mehmedim yoktu :haha:
Bende farklı kahveler deneye deneye içim çıkmıştı geçen Mehmet efendi aldım hala içmeye başlamadım diğer berbat kahveler bitsin sonra açıcam hahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar