ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Bi damacana içGidimde yeşilçay içim bari
Bi damacana içGidimde yeşilçay içim bari
Çekmeceli olan çekmecesi olduğu için güzel. Ama altı kapalı sevmiyorum altı açık olmalı mobilyalarınNasil şu yataklar
Çekmeceli,cekmecesiz,ayaklı,ayaksız var baktimdaÇekmeceli olan çekmecesi olduğu için güzel. Ama altı kapalı sevmiyorum altı açık olmalı mobilyaların
Çekmeceli,cekmecesiz,ayaklı,ayaksız var baktimda
Aradım bugün birini bakalim ne olcak,bizim salak mobilyacıda yapar koca sorsun bakalim,gelcek daha ayakkabilik yapcaktiÇekmeceli ama ayaklı olsun ıvız zıvırlarını koyar
Belki o daha ucuza gelir haAradım bugün birini bakalim ne olcak,bizim salak mobilyacıda yapar koca sorsun bakalim,gelcek daha ayakkabilik yapcakti
Bizimki salak malak ama yapiyorBelki o daha ucuza gelir ha
ADün sondu bitdi gitdi bu hafta benim takımdasın ona göre gözüm üzerinde her lokmanda beni hatırla![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah : bir minik ısırık haşlanmış yumurta, 1.5 dilim ekmek ile peynir ve zeytin
Öğlen : 1 tabak tavuklu pilav, 1 bardak ayran
Akşam : 3 dilim mandalina, sütlü kahve içerim ilerleyen saatlerde
Gün içinde 1.5 kupa Nescafe @Elif_Eylul @ÇikolataGözlüm
Menümü yazayım hemencik @Elif_Eylul @Maya.@Bitttoooo @Azra_dogukan @Cheesecake @Damlalar @Sekerpareeee @Hazalın yeni dünyası napıyorsunuz aslanlarrıımm
Çok güzel seçemedim ama..beyaz aydınlık duruyor. 3. Çekmece olması iyiNasil şu yataklar
Yememiş gibi davran bence2ısırık kek yemişsem napmaliyım![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım hemencik @Elif_Eylul @Maya.
Yeşil çay ve saat dokuzda kefir var..
Akşam yemedim öğle geç yemiştim.esimin tabağından 2 kaşık aldım barbunya
Ekli dosyayı görüntüle 39065