Elif_Eylul
Daimi Üye
- #20.461
Sen hep liste dışı yedigin icinmi böyle oluyor dogruyu söyleBn onu liste dışı yedim
Sen hep liste dışı yedigin icinmi böyle oluyor dogruyu söyleBn onu liste dışı yedim
Canım kocam da bim den almış akşam tıktım ağzına limon yerine şifa olsun dedimYok canım bı hafta böyle
Bimden aldım varsa yakında ordan al tadı da çok güzeldi
Turp degil dime dışı beyaz olaninDeğil diğeriinin dışı bej içi beyaz olir..ekiyor babam da
Yok yok yemek istersen hasliyorsun onu..zaten pazara çıkmaz direk şeker yapımına gidiyorTurp degil dime dışı beyaz olanin
Heee tamam pancarla şalgam aynimi peki adam öyle dedideYok yok yemek istersen hasliyorsun onu..zaten pazara çıkmaz direk şeker yapımına gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 39069
Ya mor havuç ,turp,kırmızı pancar o türlere diyorlar hep şalgam diyeHeee tamam pancarla şalgam aynimi peki adam öyle dedide![]()
Aydınlandım teşekkür ederimYa mor havuç ,turp,kırmızı pancar o türlere diyorlar hep şalgam diye
Yoo valla arada böyle oluyor yoksa dışa çıkmıyorum değişimleri diğer listelere göre yapabilirsin diyor onları yapıyorum sadeceSen hep liste dışı yedigin icinmi böyle oluyor dogruyu söyle
Ben ucuz takılıyorum artık yumoş kim biz kim@Maya. Yumosun kırmızısını aldim çokguzelmis
Rica ederim bildiğim kadar işte ..ben önceden sebze çok nadir yerdim bı taze fasulye severdim...sonradan kendim denedikce alıştım çoğuna...Aydınlandım teşekkür ederim
Isırıkların gerisini tamamla2ısırık kek yemişsem napmaliyım![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım hemencik @Elif_Eylul @Maya.
Yeşil çay ve saat dokuzda kefir var..
Akşam yemedim öğle geç yemiştim.esimin tabağından 2 kaşık aldım barbunya
Ekli dosyayı görüntüle 39065
Afiyet olsun canımm@Elif_Eylul @Maya.
Kahvaltıya ek 1 dilim hellim 2lokma ekmek
17:00 yarım el yapımı burger( küçük boy) 5-6 pattis
19:00 kahve 2 çiko
Akşam soda içerim
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımAra: şekersiz bar, Türk kahvesi
Öğlen: yarım kepçe mercimek çorbası, 1 koyun peynirli milföy, yoğurt
Akşam: mantı
Mantıyı erken yedim. Biraz temizlik yaptım birazdan kahve yapıp keyif yapıcam![]()
@Elif_Eylul
Dün ki kazandığımız yarışmanın ödülüAfiyet olsun canım
Mantı da ne
Yok yemedim 2bardak yesilcay içtim ama kek gitti boğazdan aşayaIsırıkların gerisini tamamla![]()
![]()
![]()
Bugun baktim bakkalda 17.5 komşuçatlatan vardı guzeldi heeBen ucuz takılıyorum artık yumoş kim biz kim
Vatan komşu çatlatan gelin çatlatan al@Maya. Yumosun kırmızısını aldim çokguzelmis