Elif_Eylul
Daimi Üye
- #20.401
Kiz kefir serbestKefir sütden yapllmıyormu
Kiz kefir serbestKefir sütden yapllmıyormu
Teşekkür ederim kaptişAfiyet olsun
Aaa gerçekten mi sütten miydi odaKefir sütden yapllmıyormu
Bugünlük öyle olsunKiz kefir serbest
Bu hafta sütle ilgisi olan hiçbirşey yemesin bence tereyağ dahilAaa gerçekten mi sütten miydi odakız güldürdün beni bacum . Kefir diyette olanların 1 numaralı kurtarıcı ana veya ara öğün olarak önerilen probiyotik. Sütün kendisi evet önerilmez ama yoğurt kefir katkısız peynir bla bla bla önerilir hemde kilo vermeyi kolaylaştırıyor . Tabi probiyotik kadar prebiyotikte önemli o yüzden sirke ile yapılan peynirler ve ya sirkeli salatalara da ağırlık şart .
LennnnnnnBu hafta sütle ilgisi olan hiçbirşey yemesin bence tereyağ dahil
Bende farklı kahveler deneye deneye içim çıkmıştı geçen Mehmet efendi aldım hala içmeye başlamadım diğer berbat kahveler bitsin sonra açıcamMehmetefendi 1tane kalmıstı markette hemen aldim yoksa evde 2paket kahve var ama mehmedim mehmedim yoktu
Niye kız ne istiyorsun kadındanBu hafta sütle ilgisi olan hiçbirşey yemesin bence tereyağ dahil
Benimde 2tane var kocaya yapiyorum onlariBende farklı kahveler deneye deneye içim çıkmıştı geçen Mehmet efendi aldım hala içmeye başlamadım diğer berbat kahveler bitsin sonra açıcamha
Onun takimındayim ödem yapmayım diye korkuyorNiye kız ne istiyorsun kadından
Aynı takımdayız. SendeNiye kız ne istiyorsun kadından
Kocasını nasılda seviyorBenimde 2tane var kocaya yapiyorum onlari
Kaplanlara yeniliyorlar@Bitttoooo @Azra_dogukan @Cheesecake @Damlalar @Sekerpareeee @Hazalın yeni dünyası napıyorsunuz aslanlarrıımm
Gidimde yeşilçay içim bari@Bitttoooo @Azra_dogukan @Cheesecake @Damlalar @Sekerpareeee @Hazalın yeni dünyası napıyorsunuz aslanlarrıımm