Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Aynen başka doktor. Daha önce de iki farklı doktora gittim ikisi de muayene bile etmeden mantar belirtisi deyip ilaç yazıp yolladı
İşte bu bende bunları yaşadım sonra başka doktora gitdim smear yaptırdı.Ama biz eşli tedavi olduk eşimde tedavi oldu fitil, yıkama geli,ilaç, iğne antibiotik falan yazmıştı doktorum. Ama bitdi gitdi sonuçta Allah düşmanımın başına vermesin o derece kötü bir illet. Sanada şifa versin Rabbim inşallah sende kurtulursun❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.375
Aynen başka doktor. Daha önce de iki farklı doktora gittim ikisi de muayene bile etmeden mantar belirtisi deyip ilaç yazıp yolladı
Nasıl yani sen söyledin oda mantarmi dedi yok artık
Bende ayni durumdan gittim,hemen yat dedi bana
Oldu benim alt taraf kıpkirmızı afedersin kasıntıdan,hemde cok akintim vardi
Ooo sen nolmussun dedi hem igne hap fitil verdi birde probiyotik rahim icin verdi.hemen smear testi aldi ordan ama gecti
Ara ara olurum gene

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Ooo sen nolmussun dedi hem igne hap fitil verdi birde probiyotik rahim icin verdi.hemen smear testi aldi ordan ama gecti
Ara ara olurum gene
Evet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi

ÇikolataGözlüm

Tepki
53.115
Ara ara olurum gene
Valla benide muayene edip fitil yazıp yolluyordu gitdiğim doktor. Devlete gidiyordum. Sonra paraya kıyıp özele gitdim :krizz:

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
İşte bu bende bunları yaşadım sonra başka doktora gitdim smear yaptırdı.Ama biz eşli tedavi olduk eşimde tedavi oldu fitil, yıkama geli,ilaç, iğne antibiotik falan yazmıştı doktorum. Ama bitdi gitdi sonuçta Allah düşmanımın başına vermesin o derece kötü bir illet. Sanada şifa versin Rabbim inşallah sende kurtulursun❤️
İnşallah canım. Uzun zamandır böyle geçmek bilmiyor. Tabi mantarsa gerçekten. Hiç bakan olmadı çünkü

ÇikolataGözlüm

Tepki
53.115
Evet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi
Başlarındanmı atıyorlar ne anlamadım 4 defa gitdim hepsinde aynı şeyle karşılaştım o fitiller bi süre sakinleştiriyor geçirmiyor tamamen

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.773
Kanser oldum diye çok korkuyorum :( netten bakıyorum enfeksiyon vs olur derler ya direk kanser diyor akıntı rengime
İki güne tahtalı köy yazıyor nete neye baksan
Lütfen netten araştırma
@serenajp jinekolog değil ama dr anlar az çok bnce belki sana söyler bişiler

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.375
Koskoca hastanede çubuk olmamasıda enteresan zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar