Aminn inşallahYaa kötü düşünme Allah korusun yok öyle birşey sen iyi düşün
Aminn inşallahYaa kötü düşünme Allah korusun yok öyle birşey sen iyi düşün
TamamTamam sen beni etiketle yaz
Bak benim bi hocam şöyle derdi; dayak yemeden ağlama. Dur daha ne olduğunu bilmiyoruz ve çok küçük bişey. Sonradan diceksin boşa üzüldümİnsallahhh
Evet buyaa
Adete 20-21 gün kala yumurtlama olur mu kiKız yumurtlama dönemi lekesi bu ya. Bende de olmuştu. Öldüm mü yoooo
İnşallah öyle olur. 3 şubata şükür buldum randevu istediğim hastaneye ama daha çok varBak benim bi hocam şöyle derdi; dayak yemeden ağlama. Dur daha ne olduğunu bilmiyoruz ve çok küçük bişey. Sonradan diceksin boşa üzüldüm
İlk evlendiğimizde videosunu izliyorduk, eşim gitmiş kitabını almış çok diyet yapar yaEvet buyaa
Sen bir ilaçlarını kullan bakalım bozma moralini iyi olucaksimİnşallah öyle olur. 3 şubata şükür buldum randevu istediğim hastaneye ama daha çok var
1 gün kala bile olabiliyor orası hiç belli olmazAdete 20-21 gün kala yumurtlama olur mu ki
Sen o güne kadar pozitif düşün. Negatifi çağırmaaaİnşallah öyle olur. 3 şubata şükür buldum randevu istediğim hastaneye ama daha çok var
Kız bu mantarın normal akıntısı ben 4 senedir bunla cebeleşiyordum ne kanseriYa tam kan da değil kahverengi gibi değil gibi. Et suyu rengi diye geçiyor nette . O da direk kanser diyor
Hala konuştuğuna göre...Kız yumurtlama dönemi lekesi bu ya. Bende de olmuştu. Öldüm mü yoooo
Mantar akıntısına beyaz yazıyor benimki böyle olunca anlam veremedim. İnşallah mantardirKız bu mantarın normal akıntısı ben 4 senedir bunla cebeleşiyordum ne kanserifitil kullandın temizleniyor diye düşün iyi düşün nete bakmayı yasaklıyomm sana
Bende yeşil akıntıda oluyor zombileşme başlıyormuş bende demekki
Sen bağa yolla onuİlk evlendiğimizde videosunu izliyorduk, eşim gitmiş kitabını almış çok diyet yapar ya
He benimki de yumurtlama lekesiymiş. Ödüm kopmuştu, ilk kez regl dışı leke görünce insan korkuyorHala konuştuğuna göre...
Valla canım 4 sene mantarla yaşamış biri olarak her renkde akıntım oldu benimMantar akıntısına beyaz yazıyor benimki böyle olunca anlam veremedim. İnşallah mantardir
Al senin olsun canın sağolsunSen bağa yolla onuokuyup geri yollarım
Yumurtlama döneminde bendede oluyor bazen doktora sordum korkulacak birşey değil dedi normal birşeymişHe benimki de yumurtlama lekesiymiş. Ödüm kopmuştu, ilk kez regl dışı leke görünce insan korkuyorama önemli bişey olmuyormuş çoğu zaman
Fırlat bakayım gelecekmiAl senin olsun canın sağolsun
Rahatladım biraz vallaha. İnşallah fitilden dolayı olmuştur . İçime az su serpildi vallaha ben de yaşadım mantar deyinceValla canım 4 sene mantarla yaşamış biri olarak her renkde akıntım oldu benim