Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.721
Iyi geceler canimİyi geceler kızlarALLAH rahatlık versin

Iyi geceler canimİyi geceler kızlarALLAH rahatlık versin
İşte bu bende bunları yaşadım sonra başka doktora gitdim smear yaptırdı.Ama biz eşli tedavi olduk eşimde tedavi oldu fitil, yıkama geli,ilaç, iğne antibiotik falan yazmıştı doktorum. Ama bitdi gitdi sonuçta Allah düşmanımın başına vermesin o derece kötü bir illet. Sanada şifa versin Rabbim inşallah sende kurtulursunAynen başka doktor. Daha önce de iki farklı doktora gittim ikisi de muayene bile etmeden mantar belirtisi deyip ilaç yazıp yolladı
Nasıl yani sen söyledin oda mantarmi dedi yok artıkAynen başka doktor. Daha önce de iki farklı doktora gittim ikisi de muayene bile etmeden mantar belirtisi deyip ilaç yazıp yolladı
Hadi git dersini çalış
Psikoloğmu olsam neİyi kazanıyor
İyi gecelerİyi geceler kızlarALLAH rahatlık versin
Evet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dediNasıl yani sen söyledin oda mantarmi dedi yok artık
Bende ayni durumdan gittim,hemen yat dedi bana
Oldu benim alt taraf kıpkirmızı afedersin kasıntıdan,hemde cok akintim vardi
Ooo sen nolmussun dedi hem igne hap fitil verdi birde probiyotik rahim icin verdi.hemen smear testi aldi ordan ama gecti
Ara ara olurum gene
Valla benide muayene edip fitil yazıp yolluyordu gitdiğim doktor. Devlete gidiyordum. Sonra paraya kıyıp özele gitdimNasıl yani sen söyledin oda mantarmi dedi yok artık
Bende ayni durumdan gittim,hemen yat dedi bana
Oldu benim alt taraf kıpkirmızı afedersin kasıntıdan,hemde cok akintim vardi
Ooo sen nolmussun dedi hem igne hap fitil verdi birde probiyotik rahim icin verdi.hemen smear testi aldi ordan ama gecti
Ara ara olurum gene
İnşallah canım. Uzun zamandır böyle geçmek bilmiyor. Tabi mantarsa gerçekten. Hiç bakan olmadı çünküİşte bu bende bunları yaşadım sonra başka doktora gitdim smear yaptırdı.Ama biz eşli tedavi olduk eşimde tedavi oldu fitil, yıkama geli,ilaç, iğne antibiotik falan yazmıştı doktorum. Ama bitdi gitdi sonuçta Allah düşmanımın başına vermesin o derece kötü bir illet. Sanada şifa versin Rabbim inşallah sende kurtulursun
Başlarındanmı atıyorlar ne anlamadım 4 defa gitdim hepsinde aynı şeyle karşılaştım o fitiller bi süre sakinleştiriyor geçirmiyor tamamenEvet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi
Mantar olduğunu varsay öyle düşün onunda çaresi var geçip gidecek Allahın izniyleİnşallah canım. Uzun zamandır böyle geçmek bilmiyor. Tabi mantarsa gerçekten. Hiç bakan olmadı çünkü
İki güne tahtalı köy yazıyor nete neye baksanKanser oldum diye çok korkuyorumnetten bakıyorum enfeksiyon vs olur derler ya direk kanser diyor akıntı rengime
Aynen . Kaşıntı gitti tamam ama akıntı hala varBaşlarındanmı atıyorlar ne anlamadım 4 defa gitdim hepsinde aynı şeyle karşılaştım o fitiller bi süre sakinleştiriyor geçirmiyor tamamen
Yaa içime su serpin ben takıntılı manyağım daİki güne tahtalı köy yazıyor nete neye baksan
Lütfen netten araştırma
@serenajp jinekolog değil ama dr anlar az çok bnce belki sana söyler bişiler
Sen git smear yaptır tedavide yazar ona uygun. KurtulursunAynen . Kaşıntı gitti tamam ama akıntı hala var
Ya tam kan da değil kahverengi gibi değil gibi. Et suyu rengi diye geçiyor nette . O da direk kanser diy
Koskoca hastanede çubuk olmamasıda enteresan zatenEvet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi