Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.441
Bak simdi empjilerin üstüne basılı tutma tıkla gel yukariya kopyala sonra burda yapistirdirekt link çıkıyor foto çıkmıyor burda
Bak simdi empjilerin üstüne basılı tutma tıkla gel yukariya kopyala sonra burda yapistirdirekt link çıkıyor foto çıkmıyor burda
Yaşla alakalı sanırım tez canlı mi oluyorlar bilmiyorum ki..bazen denk geliyor böyleNiye o kadar erken gelmişse sonucta sen saat vermişsin saka gibi normalde senin bekletmen gerekirken gelmiş seni telasa sokmus kötü olmus
Öyle olabilirYaşla alakalı sanırım tez canlı mi oluyorlar bilmiyorum ki..bazen denk geliyor böyle
öf bende zor yoldan yapmaya calışmışımBak simdi empjilerin üstüne basılı tutma tıkla gel yukariya kopyala sonra burda yapistir
Susak
ben direkt resmin üstünde kopyala diyorum
Heee kopyalarben direkt resmin üstünde kopyala diyorum
Eee niye link geldi heee basın bakın artık napimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.iki kişilikte vamiş
benim ki de link şeklinde geliyorEee niye link geldi heee basın bakın artık napim
Ver onu banaEkli dosyayı görüntüle 38931
kırbacını buldum
snin dediğin gibi linki copy yapınca link çıkıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nasil yaaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çözemedim emojinin üstüne basıp kopyala diyorum buraya yapıştırıyorumNasil yaa