Elif_Eylul
Daimi Üye
- #18.421
Bende küpe aldim 75mis çelik uçmus fiyatlar buneyemedim blöf yaptım, finduk yedim
kapatılsın
Bende küpe aldim 75mis çelik uçmus fiyatlar buneyemedim blöf yaptım, finduk yedim
kapatılsın
vallah baya uçtu herşey şaka gibiBende küpe aldim 75mis çelik uçmus fiyatlar bune
Yeni bisey yüklenmis atayim dedimAboooo
Niye o kadar erken gelmişse sonucta sen saat vermişsin saka gibi normalde senin bekletmen gerekirken gelmiş seni telasa sokmus kötü olmusHazırdı da yazısı yazılacaktı bekledi artık panik okuyorum öyle ben de
nerden yüklenmişYeni bisey yüklenmis atayim dedim
Gümüşte alinmaz cidden şokvallah baya uçtu herşey şaka gibideğseler bari fiyatlarına
Yoursimels da mı oYeni bisey yüklenmis atayim dedim
Emoji attigim sayfayanerden yüklenmiş
Heee ondaYoursimels da mı o
ben bilmiyorum orayıEmoji attigim sayfayagörmemistim ben onu
gecen sene Subatta deldirdim ben kulagımı altın küpe o zaman 2300 falandı su an bilemiyorumGümüşte alinmaz cidden şok
Aldım minik küpe 75 tl cok değil ama ne altin ne Gümüş alinir
Ben sana diger tarafta atmamısmıydımben bilmiyorum orayı
bu emojileri atıyordun ama nerden bulduğunu bilmiyorumBen sana diger tarafta atmamısmıydım
Link var canim diger tarafta kayıtliydi burdada ciko atti lazimsa atambu emojileri atıyordun ama nerden bulduğunu bilmiyorum
linkini mi kopyalıyosun direktBen sana diger tarafta atmamısmıydım
Linkten secip kopyaliyosunlinkini mi kopyalıyosun direkt
yok emojiyi buraya direkt linki kopi yaparak mı atıyorsunLink var canim diger tarafta kayıtliydi burdada ciko atti lazimsa atam
Emojiyi alip htpp:/ varya oraya kopyaliyosunyok emojiyi buraya direkt linki kopi yaparak mı atıyorsun
direkt link çıkıyor foto çıkmıyor burdaEmojiyi alip htpp:/ varya oraya kopyaliyosun