Kac sene önce izledim bilmiyorum gördükce seviniyorum aklıma geliyor garip duygular yasıyorumCrash landing on you cok güzel dizi tavsiye ederim
Cok coookk gecmiş olsunDün akşama doğru anneannem rahatsızlandı ambulansla hastaneye götürdü annem. Annem de orda rahatsız olmuş ikisinin kanında da enfeksiyon çıkmış. Ardından eşim geldi eve perişan halde. Onun hastalığı da çekilmiyor hiç. Yemek hazirla onu yap bunu yap derken saat 12 oldu. Çocuklar da akşam üstü uyuyakalmisti gözlerinde uyku yoktu. Ama ben bitiğim gece 3.38den gece 12 ye kadar ayakta hal kalmadı. Birbirlerini yiyip duruyorlardı ki eşim kızınca uyudular. Yine erken uyandım boğazım pert olmuş derken giremedim. Çok uzattım
Menüm
Sabah yok
Öğlen : Noodle yedim2 ince dilim de yaş pasta
Akşam yok
Toplamda da 3 kupa Nescafe içtim
GüzelmişEkli dosyayı görüntüle 38921
Bak bunu beğendim 210₺
Yemin ederim yukarda ben dicektim kendimi acık etmeyeyim dedimHeee devam et böyle@Mavi Menekşe ayni senin gibi
Ekler dışında kaçamak yapmadım@Damlalar
@Cheesecake(sen üstüne alınma canım sen dikkat ediyorsun diyetisyen serbest gün verdiği halde)
@Maya91
@_DeryaSultan_
@Azra_dogukan
@serenajp
@Seçilmiş
Kızlar, Kızlar ne oluyor yav, çeki düzen verin kendinize, nedir bu menülerin hali son 2 gün dikkat edin bari ,karışmicam kim ne yaparsa yapsın dedim de ,maşallah saldım çayıra mevlam kayıra misali.
Sizler birer fıstıksız dobarlanın bırahmayın gendinizi
Bilmim vardır 300-500 ilaçlı küpe al bnce yine eczaneden
Beni kudurttularkudurmaya mı geldinnn, canım patlamış mısır çekti bee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YuhBeni kudurttular![]()
saat üçte teslim edecektim pastayı dayı 12 de geldi....
Dayılar kapatılsın
Hazırdı da yazısı yazılacaktı bekledi artık panik okuyorum öyle ben de
yemedim blöf yaptım, finduk yedim
kapatılsınBeni kudurttular![]()
saat üçte teslim edecektim pastayı dayı 12 de geldi....
Dayılar kapatılsın
Afiyet olsun canım17 ocak menü
Sabah 4 yumurta
Öğlen 1 kase pilav ve yeşil salata
Akşam tahin pekmez 1 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kase 2 dilin ekmek
@Elif_Eylul
Geç yazdım KB bacum