Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sen geldin 1 olduKiz 3 ziyaretci vardi

Sen geldin 1 olduKiz 3 ziyaretci vardi
Mıçtınmı-500 wc de bırakmış olabülürümmm
ŞUAN SİNİRDEN OTURUP BİŞİLER YEMEK İSTİYORUM ALLAHDAN BİŞİ YOKDA KAHVE İLE GEÇİŞTİRİYORUM
Kendine gel bosver sen ve cocugun herkesten degerlihaftalardır çalıştıgımız 84 sayfalık bütçe dosyasını çöpe attılar aslında kanunda başka yere geçmişiz vırt zırt ama bunu bugun söylüyorlar sabah tartıya canım skıldı oğlan toparlayamadı kreş göndermeyin bir süre diyor şirket iizn vermiyor herşey üst üste içime ata ata şiştim galiba ondna bnm +2 kil tartı![]()
![]()
buda artık aglanacak halime gülme
Tebrikler canimCuma 74.7
Pazartesi:74.3
-400gr
Günaydın canımGünaydın kızlar sabitim haberiniz olaa
Kaçtılar puhhSen geldin 1 oldu
Yes ilaç sağolsunMıçtınmı
Kendine gel bosver sen ve cocugun herkesten degerli
Tebrikler canim
Günaydın canım
Geldimi üst üste geliyor. Rabbim bikolaylik versin insallahhaftalardır çalıştıgımız 84 sayfalık bütçe dosyasını çöpe attılar aslında kanunda başka yere geçmişiz vırt zırt ama bunu bugun söylüyorlar sabah tartıya canım skıldı oğlan toparlayamadı kreş göndermeyin bir süre diyor şirket iizn vermiyor herşey üst üste içime ata ata şiştim galiba ondna bnm +2 kil tartı![]()
![]()
buda artık aglanacak halime gülme
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
Hadi inşallahCumaya güzel - geliyor o zaman
Belki cumaya kadar olursun ödemde gider güzel - gelir
Diprisyona girecööğğğmGünaydın canim ayy çok artın var
yeşil çaylar, çay poşeti gibi patlamasa bari@Elif_Eylul kahvaltı bugünmüydü
Heee kiz sorma neler yedik@Elif_Eylul kahvaltı bugünmüydü
Suz kiz mayalıyeşil çaylar, çay poşeti gibi patlamasa bari
Yiyin için keyfinize bakın daha cumaya varHeee kiz sorma neler yedik
İnşallah hıyyaatıımmNe desem bilemedim canım belki tartıda cidden sorun vardır üzülme
Çok fazla artı yok abla cumaya kadar halledersin
Şimdi +1000 kg ama panik yok 800 Gr yağdan vermişim...ödem gözüküyor dedi @Elif_Eylul @_cikiLeta ama panik olacağımız durum iki gün serbest beslenme verdi@Cheesecake hadi at 3 oldu ziyaretçi
Şimdi +1000 kg ama panik yok 800 Gr yağdan vermişim...ödem gözüküyor dedi @Elif_Eylul @_cikiLeta ama panik olacağımız durum iki gün serbest beslenme verdinedücükkk
en sevdiğim beslenme stiliŞimdi +1000 kg ama panik yok 800 Gr yağdan vermişim...ödem gözüküyor dedi @Elif_Eylul @_cikiLeta ama panik olacağımız durum iki gün serbest beslenme verdinedücükkk