Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Boğazımıza taksak yutarken saysanabızı algılayarak kalori sayıyor ya

Boğazımıza taksak yutarken saysanabızı algılayarak kalori sayıyor ya
annen filan gelse bi süre sende kalsa bebe iyi olana kadar olmaz mıhaftalardır çalıştıgımız 84 sayfalık bütçe dosyasını çöpe attılar aslında kanunda başka yere geçmişiz vırt zırt ama bunu bugun söylüyorlar sabah tartıya canım skıldı oğlan toparlayamadı kreş göndermeyin bir süre diyor şirket iizn vermiyor herşey üst üste içime ata ata şiştim galiba ondna bnm +2 kil tartı![]()
![]()
buda artık aglanacak halime gülme
Ben de 20sini iple çekiyorum . O bankanın hesabınıza para geldi bildirimi var ya çokzelMaaşlar yattı şükürler olsun 16 gündür bekliyoruz .
mide de kalbe daha yakın olur tabi mantıklıBoğazımıza taksak yutarken saysa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kreşte mecbur işten iizn alamadım bakıcı bulmam lazım kime güveneceğimÇocuk nerede şu ançok zor bi durum ya
hiç saatim olmadı bilmiyom ki bacımnabızı algılayarak kalori sayıyor ya
kız pandemide xioami 4 almıştım 160 tl mi neydihiç saatim olmadı bilmiyom ki bacım![]()
annem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diyeİ
annen filan gelse bi süre sende kalsa bebe iyi olana kadar olmaz mı
maşallah de maşşaalh aman bişi olmasınkız pandemide xioami 4 almıştım 160 tl mi neydimaşallah sağlam çıktı
Başın sağ olsun, Allah yardımcın olsunannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
Diyetisyende bekliyimmm@Cheesecake gelince ziyaretçi gelecek bak onu takip ediii
İnşallah seninde gelir 20 si hemenBen de 20sini iple çekiyorum . O bankanın hesabınıza para geldi bildirimi var ya çokzelgözünaydın canımm
Başın sağ olsun canımannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
Yaa Allah rahmet eylesinannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
Çok üzüldüm yaannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
Zaten banka borçlarını ödemek için bekliyorumİnşallah seninde gelir 20 si hemenbizde 21 inde de youtube den gelecek vergi kesintisinden sonra 4000 küsür gelir heralde
bir sürü ihtiyaç birikti hemen harcarız
Rabbim evladınla güzel günler göstersinannem rahmetli oldu , babam başkası ile evlendi ondan ailemle kalamadım başka sehre tekbaşım ageldim kisenin huzuru bizm yüzümüzden bozulmasın diye
hadi acele et bak 2 ziyaretçi bekliyo sniDiyetisyende bekliyimmmbenim tartı accük fazla gösteriyor da yazicam
Benim eşimde aynı kız hep önce öder ben öyle değilim çünkü kartım yokZaten banka borçlarını ödemek için bekliyorumvaktinden çok önce öderim hep babamdan kalma alışkanlık, asla gününü bekleyemem