Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Evet ama cuma yarış sonu ya @_cikiLeta ya katyanin hiçbir ilacı fayda etmezse yiyeceklerimden sonraOzaman Allah ne verdiyse yicen 5gün detoks doktoru dinle
Evet ama cuma yarış sonu ya @_cikiLeta ya katyanin hiçbir ilacı fayda etmezse yiyeceklerimden sonraOzaman Allah ne verdiyse yicen 5gün detoks doktoru dinle
Ben anlamam hilalin tersi pistir
Ödemden o işte Bnde öyle oluyorum verirsin iyi düşünŞimdi +1000 kg ama panik yok 800 Gr yağdan vermişim...ödem gözüküyor dedi @Elif_Eylul @_cikiLeta ama panik olacağımız durum iki gün serbest beslenme verdinedücükkk
Heee çok var dahaYiyin için keyfinize bakın daha cumaya var
Bnde bnm diyetisyene çocuk konusunda teselli veriyorum 2 yaşında oğlu varDiyetisyenim sevgilisinden ayrılmışo bana motivasyon vereceğine ben ona terapi yaptım
Dil altını hazır tutsun katya
Acı biber kilo verdirir ama
Aman bu hafta girmede ne czaman girersen girDiprisyona girecööğğğm![]()
Güzel bi kahvaltı yap canım kahveyle geçiştirip başka şeyler yeme2-3 gün eve bakamadım resmen ev elden gitmiş anlatamam. Çamaşır sepeti volkanik dağ olmuş lav püskürtmüş gibi yerlere de taşmışevi topladım süpürdüm sildim,çamaşır ,bulaşık halledildi, banyomu yıkadım, duşumu aldım. Ağzıma lokma almadım daha. Şimdi bir kahve içip tuvaleti yıkayıp toz almam lazım. Sonra da yemek faslı . Dün kahvaltı yemek vs her şeyi eşim yaptı. Mutfak halim da batmış daha o temizlenecek. Anca yağmur bitince yıkar asarım
konum at please@Maya91 acı biberli lint çikodan eşim aldı 3€ verdi zengin çikosu yiceminşallah verdiği paraya değer
Merci de aldıAftereight lerin lime-nane, çilek- nane de vardı skt yakın diye alma dedim
Rocher lerla kayfe içerim artık yarın inşallah
Atamam hepiciğini yicemmmmkonum at please
AGüzel bi kahvaltı yap canım kahveyle geçiştirip başka şeyler yeme
Kek yok dimi
koca paket yemiş biri olarak atmaAtamam hepiciğini yicemmmm![]()
Atım bi merci sana
Saol canımkoca paket yemiş biri olarak atmaritter sport var evde naneli, ondan atıyorum ağzıma. Ofiste kuruyemiş falan aldım yanıma. Afiyet olsun sana