Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.879
OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.463
@Maya91 acı biberli lint çikodan eşim aldı 3€ verdi zengin çikosu yicem :haha: inşallah verdiği paraya değer :haha:
Merci de aldı :artist: Aftereight lerin lime-nane, çilek- nane de vardı skt yakın diye alma dedim :haha:
Rocher lerla kayfe içerim artık yarın inşallah :mutluyum::cay:
:sopa:

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
2-3 gün eve bakamadım resmen ev elden gitmiş anlatamam. Çamaşır sepeti volkanik dağ olmuş lav püskürtmüş gibi yerlere de taşmış :D evi topladım süpürdüm sildim,çamaşır ,bulaşık halledildi, banyomu yıkadım, duşumu aldım. Ağzıma lokma almadım daha. Şimdi bir kahve içip tuvaleti yıkayıp toz almam lazım. Sonra da yemek faslı . Dün kahvaltı yemek vs her şeyi eşim yaptı. Mutfak halim da batmış daha o temizlenecek. Anca yağmur bitince yıkar asarım :hımm:

Bitterçikilata

Tepki
100.879
2-3 gün eve bakamadım resmen ev elden gitmiş anlatamam. Çamaşır sepeti volkanik dağ olmuş lav püskürtmüş gibi yerlere de taşmış :D evi topladım süpürdüm sildim,çamaşır ,bulaşık halledildi, banyomu yıkadım, duşumu aldım. Ağzıma lokma almadım daha. Şimdi bir kahve içip tuvaleti yıkayıp toz almam lazım. Sonra da yemek faslı . Dün kahvaltı yemek vs her şeyi eşim yaptı. Mutfak halim da batmış daha o temizlenecek. Anca yağmur bitince yıkar asarım :hımm:
Güzel bi kahvaltı yap canım kahveyle geçiştirip başka şeyler yeme
Kek yok dimi :durbun::durbun:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.825
@Maya91 acı biberli lint çikodan eşim aldı 3€ verdi zengin çikosu yicem :haha: inşallah verdiği paraya değer :haha:
Merci de aldı :artist: Aftereight lerin lime-nane, çilek- nane de vardı skt yakın diye alma dedim :haha:
Rocher lerla kayfe içerim artık yarın inşallah :mutluyum::cay:
konum at please :Help:

Bitterçikilata

Tepki
100.879
koca paket yemiş biri olarak atma :krizz: ritter sport var evde naneli, ondan atıyorum ağzıma. Ofiste kuruyemiş falan aldım yanıma. Afiyet olsun sana :kanka::pist:
Saol canım ❤️

Gızzzz ritteri az az ye 5€ ya alma dedim ondan öncelerde alırdı sevmiyordum dağıtıyordum:haha: milka aldı ucuzdu :haha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar