en ucuz ritterdi yaaSaol canım
Gızzzz ritteri az az ye 5€ ya alma dedim ondan öncelerde alırdı sevmiyordum dağıtıyordummilka aldı ucuzdu
en ucuz ritterdi yaaSaol canım
Gızzzz ritteri az az ye 5€ ya alma dedim ondan öncelerde alırdı sevmiyordum dağıtıyordummilka aldı ucuzdu
Ne diyim ki diyetisyen kendi salmış sana da tavsiye ediyorŞimdi +1000 kg ama panik yok 800 Gr yağdan vermişim...ödem gözüküyor dedi @Elif_Eylul @_cikiLeta ama panik olacağımız durum iki gün serbest beslenme verdinedücükkk
Ben sinirden katyayi parçalarım
İki tarafı da idare edebiliyorum şükürHeee çok var daha
Get kendi grubunla uğraş bnm kızları rahat bırak
Kız kahvaltı etmeyin diyen mi var sordum sadece anaaa iyice bilenmiş bu sallama çayKahvaltı da mı etmesinbnm yeşilçaylarım yiyerek zayıflıyor
Zorla insanın aklına sokuyorsunuz yaa kardeşim izine gelecek diyimde getirsinSaol canım
Getirsin gızzz tabi ye valla şimdi gençlikte yiyemiceysek ne zaman yicezZorla insanın aklına sokuyorsunuz yaa kardeşim izine gelecek diyimde getirsin
Kız kahvaltı etmeyin diyen mi var sordum sadece anaaa iyice bilenmiş bu sallama çay
gelmedi daha eşin di miSaol canım
Bncede klasik menü olarak girsin detox yapmasın biraz insanın gözünün doyması gerekiyor diyette o yasak bu yasak diyince daha kıymetli oluyorNe diyim ki diyetisyen kendi salmış sana da tavsiye ediyor
Yani bisey diyemem bak ne güzel yağdan gitmiş fazlasını mi almak istiyorsun geri bence cuma cumartesi ye iç ne istiyorsan yarışma için demiyorum düşününce en mantıklısı öyle
Bu gece inşallah gelecekgelmedi daha eşin di mi
En ucuzu naneli olanmış baksanagelmedi daha eşin di mi
en sevdiğimde naneli ruhum fakirEn ucuzu naneli olanmış baksanaona yakın bu market vardı burdan aldı
Gelecek dediysem bu günlerde değil canım yaza doğruGetirsin gızzz tabi ye valla şimdi gençlikte yiyemiceysek ne zaman yicez
Yaşasınnnn Yeşilçay çikolarımmmmm
Aynen canimBncede klasik menü olarak girsin detox yapmasın biraz insanın gözünün doyması gerekiyor diyette o yasak bu yasak diyince daha kıymetli oluyor
Abartmadan yesin
Meyveli tatlılar düşük kalorili sen şekerini bi tık daha azalt tarçınlı kahve fıstık ezmesi meyve öyle götür bu haftayı belki vücut cidden şaşırmak istiyor @Cheesecake
Efferim sana fıstığımmmmmKızlar yedim içtim vs biraz önce tartıldım yine aynı kilom . Bu demek oluyor ki ben aslında baya baya eksiyim aslında