Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Screenshot_20230114-163015_Instagram.jpg

Aha size güzel haber inşallah rabbim bilir işini:)))

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Sevindim sizin adınıza hakkinizda hayırlısı olsun canım ❤️
Amiiiin her şeyin hayırlısı bacum . Kız şimdi yabancı biriyle ortaklık olsaymış ve fırın onun üzerine olsaymış alamazmışız ama 2. Dereceye kadar akrabalık bağı olunca işler değişiyormuş hele kardeş bunlar. Güvene dayalı iş yapılıp haksızlığa uğranabilir kısmını göz önünde bulundurularak dava sürdürülüyormuş.

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Amiiiin her şeyin hayırlısı bacum . Kız şimdi yabancı biriyle ortaklık olsaymış ve fırın onun üzerine olsaymış alamazmışız ama 2. Dereceye kadar akrabalık bağı olunca işler değişiyormuş hele kardeş bunlar. Güvene dayalı iş yapılıp haksızlığa uğranabilir kısmını göz önünde bulundurularak dava sürdürülüyormuş.
Birde şahidin varsa başka bir şeye gerek bile yokmuş. Ama babam en azından bunu yapmış geçen sene yine bu sana fırını vermem olayı dillendirildiği için imza almış babam avukat huzurunda fırında biz ortağız beraber açmıştık diye resmi yazı düzenletip imza almıştı. O imza işleri çook daha hızlandıracakmış. O kağıt olmasaymış zormuş işi yinede kardeş bile olmasına rağmen.

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.484
Birde şahidin varsa başka bir şeye gerek bile yokmuş. Ama babam en azından bunu yapmış geçen sene yine bu sana fırını vermem olayı dillendirildiği için imza almış babam avukat huzurunda fırında biz ortağız beraber açmıştık diye resmi yazı düzenletip imza almıştı. O imza işleri çook daha hızlandıracakmış. O kağıt olmasaymış zormuş işi yinede kardeş bile olmasına rağmen.
Hadi bakalim güzel haberlerinizi alalım hepbirlikte

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Bugün bi rahat nefes aldım. Yemin ediyorum son 1 haftadır neler yaşıyordum anlatamam. Güya beraber açtılar o fırını amcamla ama benim bile daha çok emeğim vardır o derece çalışmaz amcam . Yeri geldi temizlik yaptım yeri geldi gece yardımcısı yokken babama yardım etmek için fırında kaldım . Lise okurken bile 2 hafta full fırında kaldığım oldu. Okula giderdim gelirdim gecem fırında geçerdi . Az uyurdum gerisi babama yardım. ( fırında yatılı işçi alma imkanımız vardı ama o zamanlar işçi yoktu çünkü işçiye verecek para yerine borç ödeniyordu )

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.484
Bugün bi rahat nefes aldım. Yemin ediyorum son 1 haftadır neler yaşıyordum anlatamam. Güya beraber açtılar o fırını amcamla ama benim bile daha çok emeğim vardır o derece çalışmaz amcam . Yeri geldi temizlik yaptım yeri geldi gece yardımcısı yokken babama yardım etmek için fırında kaldım . Lise okurken bile 2 hafta full fırında kaldığım oldu. Okula giderdim gelirdim gecem fırında geçerdi . Az uyurdum gerisi babama yardım. ( fırında yatılı işçi alma imkanımız vardı ama o zamanlar işçi yoktu çünkü işçiye verecek para yerine borç ödeniyordu )
Yaaaa adalet er geç sizin tarafınizda olucak Allah büyük:dua

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Ay süper canım alın hakkınızı inşallah sevindim

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Yaaaa adalet er geç sizin tarafınizda olucak Allah büyük:dua
Gram hak yemedik haram yemedik . Kredi çekerek bile iş yapmadık benim babam namazlı niyazlı adam. Onca fırının sıcağında yaz günü zamanlari bile bir gün ramazan orucunu bırakmamış adam. Amcam da cenabet herifin teki. Namaz mamaz geçtik haram yiyor birde utanmadan babamın alın terini yicek. Yedirmem ! Ne yapar ederim Yedirmem ! Huzur vermem asla .

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Benim canım annem hafızdır . Rabbim kabul etsin. Boş lafla ezber yapıp bırakan hafızlardan değil . Babama hep derdi ne hakkını ye kimsenin ne de yedir ama hiç bir zaman dinlemedi şimdi uğraşıyor işte ama olsun geç olsa da artık gördü neyin ne olduğunu 9

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Bizim buraya balıkçı skodayla gelir balık satmaya,2hafta önce hamsi aldim koca yok diye parada yoktu ogün evde al abla sanki sizi tanimiyozmu dedi verdi 1kilo hamsi,adam 2haftadir yok gelmedi,aksam rüyamda gördum sen nerdesin ya paran kaldi dedim,ne kalcak abla dedi
Baktim bugün geliyor koşa koşa çıktim nerdesin sen beya dedim adamda annem hastaydi abla gelemedim kusura bakma dedi,yaa ölüp kalsak borçlu gitcez dedim ne borcu be abla keske herkes senin gibi olsa dedi,olsun sen al şu parani hakkini helal et 1kilo daha ver hamsi dedim :mutluyum: :mutluyum: rüyalarim hep çıkar benim
Biliyoz çıklyor :bayik: :gıdık:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar