_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Aha size güzel haber inşallah rabbim bilir işini
Bu mesajları instagram da bi arkadaşıma yazmıştım
Sevindim sizin adınıza hakkinizda hayırlısı olsun canım
Sevindim adınıza hadi güzel sonuçlar olsun inşallah
Amiiiin her şeyin hayırlısı bacum . Kız şimdi yabancı biriyle ortaklık olsaymış ve fırın onun üzerine olsaymış alamazmışız ama 2. Dereceye kadar akrabalık bağı olunca işler değişiyormuş hele kardeş bunlar. Güvene dayalı iş yapılıp haksızlığa uğranabilir kısmını göz önünde bulundurularak dava sürdürülüyormuş.Sevindim sizin adınıza hakkinizda hayırlısı olsun canım
Birde şahidin varsa başka bir şeye gerek bile yokmuş. Ama babam en azından bunu yapmış geçen sene yine bu sana fırını vermem olayı dillendirildiği için imza almış babam avukat huzurunda fırında biz ortağız beraber açmıştık diye resmi yazı düzenletip imza almıştı. O imza işleri çook daha hızlandıracakmış. O kağıt olmasaymış zormuş işi yinede kardeş bile olmasına rağmen.Amiiiin her şeyin hayırlısı bacum . Kız şimdi yabancı biriyle ortaklık olsaymış ve fırın onun üzerine olsaymış alamazmışız ama 2. Dereceye kadar akrabalık bağı olunca işler değişiyormuş hele kardeş bunlar. Güvene dayalı iş yapılıp haksızlığa uğranabilir kısmını göz önünde bulundurularak dava sürdürülüyormuş.
Hadi bakalim güzel haberlerinizi alalım hepbirlikteBirde şahidin varsa başka bir şeye gerek bile yokmuş. Ama babam en azından bunu yapmış geçen sene yine bu sana fırını vermem olayı dillendirildiği için imza almış babam avukat huzurunda fırında biz ortağız beraber açmıştık diye resmi yazı düzenletip imza almıştı. O imza işleri çook daha hızlandıracakmış. O kağıt olmasaymış zormuş işi yinede kardeş bile olmasına rağmen.
İnşallah bacum amiiiinHadi bakalim güzel haberlerinizi alalım hepbirlikte
Yaaaa adalet er geç sizin tarafınizda olucak Allah büyükBugün bi rahat nefes aldım. Yemin ediyorum son 1 haftadır neler yaşıyordum anlatamam. Güya beraber açtılar o fırını amcamla ama benim bile daha çok emeğim vardır o derece çalışmaz amcam . Yeri geldi temizlik yaptım yeri geldi gece yardımcısı yokken babama yardım etmek için fırında kaldım . Lise okurken bile 2 hafta full fırında kaldığım oldu. Okula giderdim gelirdim gecem fırında geçerdi . Az uyurdum gerisi babama yardım. ( fırında yatılı işçi alma imkanımız vardı ama o zamanlar işçi yoktu çünkü işçiye verecek para yerine borç ödeniyordu )
Amiiiin her şeyin hayırlısı bacum . Kız şimdi yabancı biriyle ortaklık olsaymış ve fırın onun üzerine olsaymış alamazmışız ama 2. Dereceye kadar akrabalık bağı olunca işler değişiyormuş hele kardeş bunlar. Güvene dayalı iş yapılıp haksızlığa uğranabilir kısmını göz önünde bulundurularak dava sürdürülüyormuş.
Gram hak yemedik haram yemedik . Kredi çekerek bile iş yapmadık benim babam namazlı niyazlı adam. Onca fırının sıcağında yaz günü zamanlari bile bir gün ramazan orucunu bırakmamış adam. Amcam da cenabet herifin teki. Namaz mamaz geçtik haram yiyor birde utanmadan babamın alın terini yicek. Yedirmem ! Ne yapar ederim Yedirmem ! Huzur vermem asla .Yaaaa adalet er geç sizin tarafınizda olucak Allah büyük
Allah razı olsun bacum gelişmeler şimdilik bunlar. Devamı da gelir inşallah Rabbim güç kuvvet heybet versin. Yedikleri haramlar titretsin onlarıAy süper canım alın hakkınızı inşallah sevindim
Haylrlı olsun ben fit kalcamsen hala fit misin ? biz fıstık oldukk
Yolum düşersd artık alırımBilmim işte orda gördüm Didim
Biliyoz çıklyorBizim buraya balıkçı skodayla gelir balık satmaya,2hafta önce hamsi aldim koca yok diye parada yoktu ogün evde al abla sanki sizi tanimiyozmu dedi verdi 1kilo hamsi,adam 2haftadir yok gelmedi,aksam rüyamda gördum sen nerdesin ya paran kaldi dedim,ne kalcak abla dedi
Baktim bugün geliyor koşa koşa çıktim nerdesin sen beya dedim adamda annem hastaydi abla gelemedim kusura bakma dedi,yaa ölüp kalsak borçlu gitcez dedim ne borcu be abla keske herkes senin gibi olsa dedi,olsun sen al şu parani hakkini helal et 1kilo daha ver hamsi dedim![]()
rüyalarim hep çıkar benim