Elif_Eylul
Daimi Üye
- #16.621
YuhhBen de uyumuş olabilirim
YuhhBen de uyumuş olabilirim
Heee tamamAaa evet regl sancım vardı ama o 1 gün sürüyor sonra geçiyor. Böyle baZen çok şiddetli oluyor bazen hafif geçiyor
20 dk cık yahu
Afiyet olsun canımÇok saçma ve vitaminsiz bi menü oldu ama haftasonları genelde dışarıda olduğum için saçma geçiyor
Kahvaltı yok
Ara: şekersiz bar, Türk kahvesi
Öğlen: 2 kaşık makarna, yoğurt
Ara: nescafe
Akşam: küçük tabak spagetti 17:00 da yedim
Kahve içerim sonra
@Elif_Eylul @_cikiLeta
Afiyet olsun14ocak
Sabah
2yumurtadan omlet,2çatal peynir,5zeytin,roka,az salatalık,
Kahve,3cikolata
Ögle
1elma,yoğurt,tarcın,chia
2h.yumurta,2catal peynir,1salatalik,3ceviz
Aksam
1kase kurufasulye,1dilim ekmek,1kase yogurt(elma yogurt yicektim,kuruyu nezaman yerim dedim)
@Bittercikilataa
1litre detoks
Afiyet olsun kaptiş@Elif_Eylul
11:30 2 ev yapımı lavaş 1 yk tulum peyniri 5 zeytin dereotu maydonoz
Ara kahve 3 çiko bademli
18:30 1 kase çorba kurutulmuş kabaktan sote 5-6 yk 4 soğan halkası 2 yk cevizli kuru domates salatası yarım bardak asitli içecek oğlanınkinden içtim
listemde meyve yoğurt var duruma göre bakacağım yersem yazarım
Saol kaptişşAfiyet olsun kaptiş
Teşekkür ederim oymak başıAfiyet olsunyeşilçayım
Berhudar ol yaverimTeşekkür ederim oymak başı
Yoğurt yazmışmıydımTeşekkür ederim oymak başı
Yoğurt yazmışmıydım
Teşekkür ederimAfiyet olsun fıstik
Bizde 2gündür kuru yiyoz negüzel isteTeşekkür ederimaynı yemeklerden yarına da var
Sipariş old gun ev halkının sevdiği hem de kolay tencere yemeği yapıyorum..acıkan katıp yiyo..mercimek ve kuru benim kurtaricimBizde 2gündür kuru yiyoz negüzel iste![]()
Afiyet olsun canım çok gecmis olsun acil şifalar diliyorumMenümü yazıp kaçacam. Eşim de hasta geldi eve. Kızım da hasta
Sabah : 2 lokma ekmekle yumurta
Öğlen : 1 çatal tahin (sade)
Akşam : küçük tabağa yarı yarıya bezelye ve bulgur pilavı koyup yedim. 1 kase yoğurt ve turşu, fırında tavuk patates yapmıştım. Çocuklardan biraz kaldı onu da yedim ( 5 dilim kadar patates, 1 minik baget)
Gün içinde 1.5 kupa Nescafe, 1 kupa bitki çayı
@Elif_Eylul
Akşam yemeğinde yoğurt yedim 3 ykMeyve yoğurt demissin
Aynen öyle kolay ve lezzetli bence cok severimSipariş old gun ev halkının sevdiği hem de kolay tencere yemeği yapıyorum..acıkan katıp yiyo..mercimek ve kuru benim kurtaricim