Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Tepki
14.644

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.822
Evet canım spor da çok etkiliyor çocuklarin durumu da öyle adım atmaya çalış olmadı :naslyni: bende senin gibiyim ne zamandır konsantre olamıyorum ama salmayalim kendimizi yerinde saymak insanı çok sinir ediyor ama sen yine de kilo verdin bir de böyle düşün :mavis:
Gaza gelemiyorum ona sinir oluyorum...hiç canım bı şey yapmak istemiyor burdan ayrılsam daha çok kilo alacam biliyorum...boşlukta yüzen yaprak gibiyim

ÇikolataGözlüm

Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Tepki
53.115
Ooo maşallah muhteşemsin ben geçmişsin hem kiloda hem yarismada

Yaaa bı türlü gazla gelemiyorum...kilo vermeye uğraşıyor gibi değilim...ne spor yapıyorum nede kendimi ne başka bişey... aslında ondan yerimde sayiyorum
Teşekkür ederim canım❤️ bu hafta yokum sende beni geç :mutluyum:
Oluyor arada hepimizde toparlanlrsın canım ❤️

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752
Günaydın canım❤️

Yemezsen artı gelirsin :haha:

Günaydın canım❤️

Guzel eksi canim tebrikler :by:

tebrikler çiko:mutluyum:

Tebrikler çok güzel :ponpon: :ponpon: :ponpon: :cak:

Günaydın güzellikler :süper:

@_cikiLeta @Damlalar @Bittercikilataa @Seçilmiş @Azra_dogukan tebrik ederim kızlar :asikk::asikk::asikk::asikk::süper: kilo veren herkesi tebrik ederim @sulisim sen de üzülme canım bazen durakliyor olmuyor hiç olmadık bir şey de ödem yapabiliyor.
:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi::denizkizi:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.534
Gaza gelemiyorum ona sinir oluyorum...hiç canım bı şey yapmak istemiyor burdan ayrılsam daha çok kilo alacam biliyorum...boşlukta yüzen yaprak gibiyim
Eger burdan gidersen bende üzülürüm kilo vericeksin üzülme tamammı :by: sağlığın yerindeyse elhamdülillah lütfen kilonu takma fazla kilon yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar