Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Günah günah toplimHep yerlere döktün

Günah günah toplimHep yerlere döktün
Hee ya adam pasta için falan geç gelicem demiş bizimki hemen yüzünü asıyorZopalık yeminle yakın olsaydı iki tane çakardım kendine gelirdi
Bağada yapAynn göz doyunca mide de doyuyor yemezsen gidip gelip bakacaksın
Sade çikolu etcem
Canıınm sagol bilemedim valla bu aralar tepemdeler zatenNe dedik sana ne dedik hemen adama tavır koyuyon
Çok sevindim senin adına canım
Zopalık yeminle yakın olsaydı iki tane çakardım kendine gelirdi
Kendime dert edindigim yetmezmiş gibi herkes dert sahibi oldu sayemdeSeni düşünerek uyudum gece ne oldu acaba diye![]()
Gaza gelemiyorum ona sinir oluyorum...hiç canım bı şey yapmak istemiyor burdan ayrılsam daha çok kilo alacam biliyorum...boşlukta yüzen yaprak gibiyimEvet canım spor da çok etkiliyor çocuklarin durumu da öyle adım atmaya çalış olmadıbende senin gibiyim ne zamandır konsantre olamıyorum ama salmayalim kendimizi yerinde saymak insanı çok sinir ediyor ama sen yine de kilo verdin bir de böyle düşün
Bu hafta full gezmeli geçecek benim için eksi gelemem canımOlsaydın ya..süt detoksu ilk gün ve ikinci gün farkı nasıldı
Olsun beyaaEşli çoklu boklu![]()
Inanki elimden geleni yaptım
Maşallah kiz
Ben peynirsiz
Yok len mesaiye kalmısHee ya adam pasta için falan geç gelicem demiş bizimki hemen yüzünü asıyor
Gömdün mü pastayıCanıınm sagol bilemedim valla bu aralar tepemdeler zaten![]()
Kendime dert edindigim yetmezmiş gibi herkes dert sahibi oldu sayemde
Teşekkür ederim canımOoo maşallah muhteşemsin ben geçmişsin hem kiloda hem yarismada
Yaaa bı türlü gazla gelemiyorum...kilo vermeye uğraşıyor gibi değilim...ne spor yapıyorum nede kendimi ne başka bişey... aslında ondan yerimde sayiyorum
Klz napayım girdim çıkdım sayafaya kaç kere yazdımı acaba bişey diyeManyak
Günaydın canım
Yemezsen artı gelirsin
Günaydın canım
Guzel eksi canim tebrikler
tebrikler çiko
Woooaaaawwwwww
Tebrikler çok güzel![]()
![]()
![]()
Günaydın güzellikler
@_cikiLeta @Damlalar @Bittercikilataa @Seçilmiş @Azra_dogukan tebrik ederim kızlarkilo veren herkesi tebrik ederim @sulisim sen de üzülme canım bazen durakliyor olmuyor hiç olmadık bir şey de ödem yapabiliyor.
Yok duruyor daha baska birşey yedim istiyorum diye avm ue götürdüGömdün mü pastayı
Adamın gönlünü alaydın bak mesaiye kalmasaydı dışarıda kutlayacakmış doğum gününüYok len mesaiye kalmısarkadasım yazdı cidden hepsi mesaiye kalmıslar
İyi olmuş canım sevindimmmYok duruyor daha baska birşey yedim istiyorum diye avm ue götürdü
Teşekkür ederim canım
Eger burdan gidersen bende üzülürüm kilo vericeksin üzülme tamammıGaza gelemiyorum ona sinir oluyorum...hiç canım bı şey yapmak istemiyor burdan ayrılsam daha çok kilo alacam biliyorum...boşlukta yüzen yaprak gibiyim