Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752
İşte boş boş duruyormuşum falan lafla sataştı biraz ben de kolay kolay ağlamam zoruma gitti gittim ağladım biraz ne yaptım ben diye . Hiç bir suçum yokken niye böyle davrandı diye . Sonra geldi özür diledi . Ben bugün iş yerinde daraldım o yüzden böyle oldu falan dedi ama geçmedi alışık değilim böyle yapmasına:( minnoş kalbim kırıldı
Sen boşmu duruyomuşsun yemeğini kim yapıyor temizliğini kim yapıyor anlamıyorum ben bu kafaları yapmazsan görür oturuyomuşmusun

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Sen boşmu duruyomuşsun yemeğini kim yapıyor temizliğini kim yapıyor anlamıyorum ben bu kafaları yapmazsan görür oturuyomuşmusun
He öyle dedim bende . Boş durursam görürsün o zaman falan . Sonra özür dilerken tabiki durmuyon özür dilerim dedi . Bi gün gerçekten boş durursam anlarsın dedim evi bok götürsün de gör dimi

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Ben biraz tembel insanımdır ama yemin ederim elimden geleni de sakınmam ben . Yemek çamaşır bulaşık temizlik düzen. Hepsine yetişirim. Hiç olmadı neşeli insanım be . Gülerim güldürürüm. Bana böyle bi daha yaparsa öyle davranmak zor gelir bir daha . İnşallah bi daha yapmaz. Yoksa ben bi gıcık olursam ömür boyu Nemrut gibi dururum haha haha

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
İşte boş boş duruyormuşum falan lafla sataştı biraz ben de kolay kolay ağlamam zoruma gitti gittim ağladım biraz ne yaptım ben diye . Hiç bir suçum yokken niye böyle davrandı diye . Sonra geldi özür diledi . Ben bugün iş yerinde daraldım o yüzden böyle oldu falan dedi ama geçmedi alışık değilim böyle yapmasına:( minnoş kalbim kırıldı
En sinir olduğum şey laf sokmak neyseki hatasını anlamış canım

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
En sinir olduğum şey laf sokmak neyseki hatasını anlamış canım
Bende nefret ederim iğneleyici konuşmalardan. Yerine göre savunma sistemi olarak kullanılması uygundur . İnsan karı koca olunca saldırı sözcüklerli bi tokatta daha çok üzüyo. Yani düşman mıyız. Canın sıkıldığında gelyon anlatıyon zaten . Neden bugün bu yolu seçtin ki ben senin düşmanın mıyım? Bunları bu kadar uzun uzun söylemek istedim ama söyleyemedim. Özür dilemeseydi sanırım bir daha konuşmazdım ben . Allah kahretmesin benim de böyle pis huyum var . Hatasını ona ben söylemeden kendisi anlayıp özür dileyene kadar hiç bir kelime etmeden dururdum gerekirse 1 2 ay . Haha haha çok kırılganım ben de ya :))) hiç yakışmıyor bana

Seçilmiş

Güllerin savaşı
Tepki
12.752
Ben biraz tembel insanımdır ama yemin ederim elimden geleni de sakınmam ben . Yemek çamaşır bulaşık temizlik düzen. Hepsine yetişirim. Hiç olmadı neşeli insanım be . Gülerim güldürürüm. Bana böyle bi daha yaparsa öyle davranmak zor gelir bir daha . İnşallah bi daha yapmaz. Yoksa ben bi gıcık olursam ömür boyu Nemrut gibi dururum haha haha
Senin işlerini başkasımı yapıyor. hem her insan farklı olduğu gibi ev halide başka olur kimi mutfakta çok iyi kimi temizlikte hem her şey her zaman muhteşem olcak diye bişey yok ama o da anlamıştır bence hata yaptığını.
Ama öylede düşünme aklında bitirirsen bazı şeyleri o zaman sıkıntı başlar

Tepki
14.644
Yapmasaydı iyi olurmus ama özür dilemiş hatasını anlamıs :(

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Senin işlerini başkasımı yapıyor. hem her insan farklı olduğu gibi ev halide başka olur kimi mutfakta çok iyi kimi temizlikte hem her şey her zaman muhteşem olcak diye bişey yok ama o da anlamıştır bence hata yaptığını.
Ama öylede düşünme aklında bitirirsen bazı şeyleri o zaman sıkıntı başlar
Evet kesinlikle katılıyorum
Yapmasaydı iyi olurmus ama özür dilemiş hatasını anlamıs :(
Evet bende kafama takmıcam daha fazla. Bugün bi durgunluk geldi o kadar çay içeyim zabaha geçer:))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar