BendeSıkıldım
Sıkıldım
Ne sıkıldınız veee acıcık gudurun geçer
Kuduracak havamda değilim bir sıkıntı çöktüNe sıkıldınız veee acıcık gudurun geçer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman hade gidek çay yapak
Mecalin yoksa böyleyken varken düşünmek bile istemiyorum dicemde o halinide gördümBenim gudurmak için mecalim yok siz gudurun
Yaptım eşimle içtik az önce ben yine içecem ama sıkıldım. Bugün biraz kocam canımı sıktıO zaman hade gidek çay yapak
HerkesiMecalin yoksa böyleyken varken düşünmek bile istemiyorum dicemde o halinide gördüm
Hayırdır ne oldu ki canımYaptım eşimle içtik az önce ben yine içecem ama sıkıldım. Bugün biraz kocam canımı sıktı
Sıkma cancağzını zibidi bacumYaptım eşimle içtik az önce ben yine içecem ama sıkıldım. Bugün biraz kocam canımı sıktı
Gelmişler adama saracak kimse bulamayınca bana sardı . Sonra özür diledi ama geçmedi hala biraz üzgünümHayırdır ne oldu ki canım
Oluyor malesef böyle şeyler keşke yapmasaydı o da pişman olmuşGelmişler adama saracak kimse bulamayınca bana sardı . Sonra özür diledi ama geçmedi hala biraz üzgünüm
İşte boş boş duruyormuşum falan lafla sataştı biraz ben de kolay kolay ağlamam zoruma gitti gittim ağladım biraz ne yaptım ben diye . Hiç bir suçum yokken niye böyle davrandı diye . Sonra geldi özür diledi . Ben bugün iş yerinde daraldım o yüzden böyle oldu falan dedi ama geçmedi alışık değilim böyle yapmasınaSıkma cancağzını zibidi bacumankatmak istersen de dinleriz