Baklava şakaydı hemende oltaya geldin![]()
![]()
![]()
2 saat leslie yap o zaman pişi anca erir melekoooo
Afiyet olsun canımHadi bnde spor yaptım içim kayfemi
Günaydın canımGünaydın cumartesi günü herkes evde ve benim hizmetime bakıyor dolayısıyla bana buralar haram
Ne ara yazdın o kadar be1000 mesaj yazmamın şerefine bi baklava gömeyimm![]()
![]()
![]()
sağol canım, işimizYakından da baktım mük eline sağlık @Maya91
Cok iyii yaaayess ben çizdim
tabii kumaşta daha iyi duruyor, showrooma çıkınca çekerimCok iyii yaaa
Gece gündüz yazıyorçiko ne ara 1000 msj yazdı ben hala 400lerdeyim
Ben daha 370 cok geride kalmışım cookkçiko ne ara 1000 msj yazdı ben hala 400lerdeyim
Gecmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kizlar....@sulisim geçmiş olsun canım
Bir dişim çürümüş şimdi gördüm diyorum neden agrım var![]()
Aman ben büyük korkum dış hekimi babam rahmetli diş hekimiyidi kardeşim gelinimiz dişçi ama ben hala korkarım...birinde babamın arkdasina gittim dişçi kızdı bana niye daha erken gelmedin sende korkarsan başkası napar dediBikere gitmeyerek hata ettim büyümüş,doktor dedi küçükken neden gelmedin,öyle 10dk böyle yarım saat
Evet evet o hatayı yaptım bir kere ucuz yırttımSağlık buya yapma hiçbişey Allah korusun
Evet bakicam dizime onu dinlicem artık ağrım yoksa yapacam inşallahPilates rahat yapabiliyorsun onu yap canım dizini zorlamadan.
Boyna hopluyor zıplıyorçiko ne ara 1000 msj yazdı ben hala 400lerdeyim
Benimde bitti süpürdüm sildim markete gittim şok olup geldimTemizlik yaptım...üzerimden yük kalktı valla...stresi yetiyor sevmeyince temizliği böyle oluyor
Ekstra zam gelmiş hemen diyorlar öylemi nasıl fiyatlarBenimde bitti süpürdüm sildim markete gittim şok olup geldim
Kimi ürün ayni ama kimisi 20tl zamliEkstra zam gelmiş hemen diyorlar öylemi nasıl fiyatlar
bende eve gidince yapıcam o işiTemizlik yaptım...üzerimden yük kalktı valla...stresi yetiyor sevmeyince temizliği böyle oluyor