şerefsizler, bim'in pembe bulut markası iyi dedi kuzenim. Ben de dün migros'un kendi markasını aldım 42 tl falanKimi ürün ayni ama kimisi 20tl zamli
Yumos 2gün önce 55ti simdi 68
şerefsizler, bim'in pembe bulut markası iyi dedi kuzenim. Ben de dün migros'un kendi markasını aldım 42 tl falanKimi ürün ayni ama kimisi 20tl zamli
Yumos 2gün önce 55ti simdi 68
Temiz temiz oturmak başka,hersey yerli yerinde olucakbende eve gidince yapıcam o işiben de sevmiyorum yapmayı. Temiz evi çok severim. Zoraki yapınca işte sonunda mutlu oluyorsun ama yaparken ızdırap
Abc morda cok guzel kalicı o bile 55 olmusşerefsizler, bim'in pembe bulut markası iyi dedi kuzenim. Ben de dün migros'un kendi markasını aldım 42 tl falan
Ayyyy aynı ben işte...bende eve gidince yapıcam o işiben de sevmiyorum yapmayı. Temiz evi çok severim. Zoraki yapınca işte sonunda mutlu oluyorsun ama yaparken ızdırap
Valla benim ev temizlikten temizliğe derli toplu oluyor gözüme bı garip geliyir okadaar dağınıklığı benimsemisimTemiz temiz oturmak başka,hersey yerli yerinde olucak
Hadiyabu ajanmıs : ajan:
![]()
birilerine cok yakısır
Ev bok götürünce alıskın olmuyor insan dimeValla benim ev temizlikten temizliğe derli toplu oluyor gözüme bı garip geliyir okadaar dağınıklığı benimsemisim
Hopluyor zıplıyorNe ara yazdın o kadar be
Iyki doğmuş babacığînKızlar bugün babamın doğum günü baştan diyeyim de
Nice mutlu yasları olsunKızlar bugün babamın doğum günü baştan diyeyim de
Sağlıklı uzun ömürler diliyorum canımKızlar bugün babamın doğum günü baştan diyeyim de
Evet düzen hastasıyımmTemiz temiz oturmak başka,hersey yerli yerinde olucak
Mutlu yıllarKızlar bugün babamın doğum günü baştan diyeyim de
Mutlu yaşları olsunKızlar bugün babamın doğum günü baştan diyeyim de
Koydum robotu mis yaptı eviAyyyy aynı ben işte...
Güle güle kullan çok büyük rahatlıkKoydum robotu mis yaptı eviAnnemle beraber peşinden onu izledik, inşaat izler gibi
Güle güle kullan canimKoydum robotu mis yaptı eviAnnemle beraber peşinden onu izledik, inşaat izler gibi