Ben de dün yapamadım rahatsız hissediyorum diye, zorlamak istemedimBende dün yapmadım bugün 2günlük yapicam
kız kendi kalksınGünaydın kızlar . Resmen geç uyudum diye adamı işe geç kaldırdım ya . Benim yüzümden fırça yemez inşallah
bizim ofiste de 2 kere gitti geldiElektrikler kesik bi cumarteside gitmese şaşarım offf
Ya git hemen hep ağrıyor yoksa ben gidemiyorum çocuklara bakacak kimse yok gecsede ağrı devam ediyor illaki aradaSagol canimgitmezsem zor atlatirim
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım
Bikere gitmeyerek hata ettim büyümüş,doktor dedi küçükken neden gelmedin,öyle 10dk böyle yarım saatYa git hemen hep ağrıyor yoksa ben gidemiyorum çocuklara bakacak kimse yok gecsede ağrı devam ediyor illaki arada
Git bari buda çok ilerlemedenBikere gitmeyerek hata ettim büyümüş,doktor dedi küçükken neden gelmedin,öyle 10dk böyle yarım saat
Kız yeme zaten bol bol salata yap ye sebze yap yeGecenin 1 inde pizza yemeyince baya fark ediyormuş @fitmomm @Elif_Eylul Ekli dosyayı görüntüle 37739
Ay zor cevapladim kafada kalmıyor gidip gelip yazıyorumAksam yarismaya katılmayanlar bugün katilsin![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Yok zaten ilerisi kötü dişinSagol canimgitmezsem zor atlatirim
Afiyet olsun canım23 Aralık menü,
Sabah yarım simit 3 çeri domates bir dilim peynir bir bardak çay.
Öğlen kahve.
Akşam yarım tost bir duble çay.
Misafirlikte bir dilim pasta bur dilim soğuk baklava 2 bardak çay. @Elif_Eylul
Hahaa aynı laflar hepİnşallah İnşallah
Ben de airfry ama almıyollaabiraz önce bi ön konuşma yaptım. Dedim ki hayatım ben senden lüx gereksiz isteklerde hiç bulunuyo muyum
hayır paramız olmadığı için bulunamıyon dedi . Tepti ağzıma lafı geldim
![]()
![]()