oh afiyet olsun, ben de türk kahvesi içerken ve ceviz yedimBir kahve içelim kendimizden geçelim
ooooo hoşgeldiiinnnnSelaaaammmmm
YaaaSelaaaammmmm
Çok açıklayıcı olmuş
Afiyet olsun canımBir kahve içelim kendimizden geçelim
Bunun yerine yulaf yoğurt tarçın ananas favorimEkli dosyayı görüntüle 37455
şunu denemek istiyorum yarın, hiç deneyen oldu mu?
ooooo hoşgeldiiinnnn
Ay cok mutlu oldum valla link gelince. Cok tesekkur ederim aysecim çağırdın. Aslinda derya ulasmisti ama hafta sonu yoktum o yuzden gelemedim. Ama su bikac günlük süreyi cok fena geçirdim bilginiz olsun
Hosgeldin canim iyki geldin cok sevindim ben kimsenin nosunu alamadan gittimAy cok mutlu oldum valla link gelince. Cok tesekkur ederim aysecim çağırdın. Aslinda derya ulasmisti ama hafta sonu yoktum o yuzden gelemedim. Ama su bikac günlük süreyi cok fena geçirdim bilginiz olsun
Öyle hiç denemediimm, ben limonlu her şeyi çok severimm. Dedim belki bunu da severim. Böyle limonlu cheesecake gibi olur belki kendimi kandırırmBunun yerine yulaf yoğurt tarçın ananas favorim
Olsun hepimiz aynıyızAy cok mutlu oldum valla link gelince. Cok tesekkur ederim aysecim çağırdın. Aslinda derya ulasmisti ama hafta sonu yoktum o yuzden gelemedim. Ama su bikac günlük süreyi cok fena geçirdim bilginiz olsun
Ciddi kandırma olmuşÖyle hiç denemediimm, ben limonlu her şeyi çok severimm. Dedim belki bunu da severim. Böyle limonlu cheesecake gibi olur belki kendimi kandırırm
Herkesin fenaydı vallah, sinir stres mideye vurduAy cok mutlu oldum valla link gelince. Cok tesekkur ederim aysecim çağırdın. Aslinda derya ulasmisti ama hafta sonu yoktum o yuzden gelemedim. Ama su bikac günlük süreyi cok fena geçirdim bilginiz olsun
Ay iyiki atmisim numaramı. Son anda beni de sutladilarHosgeldin canim iyki geldin cok sevindim ben kimsenin nosunu alamadan gittim
Herksa öyle yemişiz
Sorma valla bide kimse kalmadi. Benim motivasyom sıfırlandı biraktim yani. Korkuma tartiya bile cikmadimHerkesin fenaydı vallah, sinir stres mideye vurdu
Ay iyiki atmisim numaramı. Son anda beni de sutladilar
Hoşgeldin canımSorma valla bide kimse kalmadi. Benim motivasyom sıfırlandı biraktim yani. Korkuma tartiya bile cikmadim