Elif_Eylul
Daimi Üye
- #1.041
Günaydın canım normal emoji koymamislarAy ancak siteye girebildim az sonra tartimi atiyorummm yalnız normal emojiler koyuyorum paylaşınca bakıyorum mesajda görünmüyor sanki
Günaydın canım normal emoji koymamislarAy ancak siteye girebildim az sonra tartimi atiyorummm yalnız normal emojiler koyuyorum paylaşınca bakıyorum mesajda görünmüyor sanki
GünaydınYa şöyle oldu şimdi benim akciğer sıkıntım olduğu için benim en öncelikli kriterim oksijen değeri ölçen bir tane olmasıydı ben de bu gelende yok diye biliyorum hemen iade edicem dedim. Adamları aradık sorduk bunda da varmış fiyatları da çok yakın özellik olarak da neredeyse bir farkları yok. Dedim o zaman ne anlamı var gönder bir daha al uğraşmayayım kullanıyorum yani.
Günaydın bu arada
Telin emojileri çıkmıyor burda. Sitenin emojilerini kullan canımAy ancak siteye girebildim az sonra tartimi atiyorummm yalnız normal emojiler koyuyorum paylaşınca bakıyorum mesajda görünmüyor sanki
Yememissin çokEkli dosyayı görüntüle 37450
@Elif_Eylul
Şaşkınım valla çok daha kötü bekliyordum. Neyse bu da iyi bişe
TeşekkürlerGüle güle kullan canım
TeşekkürlerGünaydınGüle güle kullan
Ay sevindim. Son gün iyice abarttım ama demek çok fark etmedi.Yememissin çok
Hımm iyiymiş
bu aldığının modeli ne, güle güle kullan canımYa şöyle oldu şimdi benim akciğer sıkıntım olduğu için benim en öncelikli kriterim oksijen değeri ölçen bir tane olmasıydı ben de bu gelende yok diye biliyorum hemen iade edicem dedim. Adamları aradık sorduk bunda da varmış fiyatları da çok yakın özellik olarak da neredeyse bir farkları yok. Dedim o zaman ne anlamı var gönder bir daha al uğraşmayayım kullanıyorum yani.
Günaydın bu arada
Yarin gene tartıl bakalim ne olcakGün içinde yeni pil alırsam yarın guncellerim. 75.3 olduğuma inanmak istemiyorum
Ben denemedimEkli dosyayı görüntüle 37455
şunu denemek istiyorum yarın, hiç deneyen oldu mu?
Bu nekiEkli dosyayı görüntüle 37455
şunu denemek istiyorum yarın, hiç deneyen oldu mu?