Elif_Eylul
Daimi Üye
- #1.081
Kizlar tartıldı bak bende atıcam tartımıSorma valla bide kimse kalmadi. Benim motivasyom sıfırlandı biraktim yani. Korkuma tartiya bile cikmadim
Kizlar tartıldı bak bende atıcam tartımıSorma valla bide kimse kalmadi. Benim motivasyom sıfırlandı biraktim yani. Korkuma tartiya bile cikmadim
Bide adamla tartistik telefonda. Baktim uyelik gitmis. Vatsap no varya yazcaktim cagri attim yanlışlıkla. Geri dondu. Bide adam cikti karsidaki. Ay cinnet gecirtti bana
Esah mıKizlar tartıldı bak bende atıcam tartımı
Ben sabah beri dunyayi yedin nasi taryilayim simdiKizlar tartıldı bak bende atıcam tartımı
Neyse bisey diyemiyorumBide adamla tartistik telefonda. Baktim uyelik gitmis. Vatsap no varya yazcaktim cagri attim yanlışlıkla. Geri dondu. Bide adam cikti karsidaki. Ay cinnet gecirtti bana
Neyedin looBen sabah beri dunyayi yedin nasi taryilayim simdi
Ya zaten kac gundur sal cayira mevlem kayira modundayidim. Pasta vardi da dolaptaaNeyedin loo
81den düstüm ama 3gundur yemek yok su yokEsah mı
Patates koydum haslamaya sen suyu cek tencerenin dibi kapkara
Olsun canımAy cok mutlu oldum valla link gelince. Cok tesekkur ederim aysecim çağırdın. Aslinda derya ulasmisti ama hafta sonu yoktum o yuzden gelemedim. Ama su bikac günlük süreyi cok fena geçirdim bilginiz olsun
Kız adam zatenBide adamla tartistik telefonda. Baktim uyelik gitmis. Vatsap no varya yazcaktim cagri attim yanlışlıkla. Geri dondu. Bide adam cikti karsidaki. Ay cinnet gecirtti bana
AnammmmYa zaten kac gundur sal cayira mevlem kayira modundayidim. Pasta vardi da dolaptaa
Sağlıklı ye bundan sonra81den düstüm ama 3gundur yemek yok su yok
Patates koydum haslamaya sen suyu cek tencerenin dibi kapkara