Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Pancar gerçekten yapıyor bnde bugün mü yesemdün pancar salatası yedim, bugün wc çıktımgelsin - cikler

Pancar gerçekten yapıyor bnde bugün mü yesemdün pancar salatası yedim, bugün wc çıktımgelsin - cikler
Ama gece nasil karnım gur gurZeytinle ekmek ucu diyince dedim bişi yemedi
Bnde dur buZluktah çıkarıp yapam kendime
Maşallah hocam ve cemaatiBnde 1 ferrore yemiş olabülürüm
Bende alcam kesin kafaya koydumPancar gerçekten yapıyor bnde bugün mü yesem
Tamam da önce bakmaları lazım karşıdan nerden biliyor mantar olduğunu en sinir olduğum olay. Önce muayene et bende olduğum da gittim baktı içini temizledi daha sonra ilaç verdi.Evet aynen öyle oldu ikisi de . Böyle böyle dedim. Mantar dedi ilaç yazıp yolladı. İkinci de mantar dedi. Önceki ilaçlar işe yaramadı dedim. Bir de bunu dene dedi. Smear istedim çubuk yok dedi
Fazla yeme bn3 gün üst üste yedim idrarımı pembe yapmıştı o kadar su içmeme rağmen geçmeyince korkmuştumBende alcam kesin kafaya koydum
Yeşilligin üstüne rendelesemFazla yeme bn3 gün üst üste yedim idrarımı pembe yapmıştı o kadar su içmeme rağmen geçmeyince korkmuştum
Bu ben
Afferim sana gene aynı takimdayiz gümletcezAy icesim gelmedi![]()
Rendele hiç bişi olmaz bn ayvalı yapmıştım çok güzeldiYeşilligin üstüne rendelesem
Dur alayim bende belki giderim merkezeRendele hiç bişi olmaz bn ayvalı yapmıştım çok güzeldi
Peki patron@Elif_Eylul
@fitmomm
@sulisim
@Hazalın yeni dünyası
@HiraAyaz
@Sekerpareeee
@wakeful
Bu gün dikkat edelim Kızlar menülere yarın tartı günümüz
evvet evvet dikkat edin yoksa fıstıklar içer sizi@Elif_Eylul
@fitmomm
@sulisim
@Hazalın yeni dünyası
@HiraAyaz
@Sekerpareeee
@wakeful
Bu gün dikkat edelim Kızlar menülere yarın tartı günümüz
AAA bi dk benim bugün wc lerimde renk değişimi vardı bundan mı acaba korktum bendeFazla yeme bn3 gün üst üste yedim idrarımı pembe yapmıştı o kadar su içmeme rağmen geçmeyince korkmuştum