Varkuduracak kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaaaaa mayacım burdaymışşşşş hadiiii kuduramayacık mıAAA bi dk benim bugün wc lerimde renk değişimi vardı bundan mı acaba korktum bende
Ben 5 gündür WC çıkmadım bugün çıktımAfferim sana gene aynı takimdayiz gümletcez![]()
canım kaptanellamda burdaymış nasılsın kahve yapam mı sinirlerin rahatlar yada yeşil çay ANANASLI
Tamam kaptan@Elif_Eylul
@fitmomm
@sulisim
@Hazalın yeni dünyası
@HiraAyaz
@Sekerpareeee
@wakeful
Bu gün dikkat edelim Kızlar menülere yarın tartı günümüz
İŞTE BUNA KUDURULURBen 5 gündür WC çıkmadım bugün çıktım
kuduraaakk ama bağırsakları bozdum sanırımyaaaaa mayacım burdaymışşşşş hadiiii kuduramayacık mı
Çok geçmiş olsun zor oluyor illaki bu dönemlerDiş çıkarıyor daha doğrusu çıkarmayq çalışıyor
ne güzel haber bu yaaaa maşallaahhh darısı yapamayanlarakuduraaakk ama bağırsakları bozdum sanırım
kekim sen nasılsın hadi senle kudurakkk @Maya91 alt takım sıkıntı çıkartmışÇok geçmiş olsun zor oluyor illaki bu dönemler
Isterim kayfecanım kaptanellamda burdaymış nasılsın kahve yapam mı sinirlerin rahatlar yada yeşil çay ANANASLI
ne güzel haber bu yaaaa maşallaahhh darısı yapamayanlara![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın
Günaydın![]()
Günaydın kızlaarrr
Günaydın
günaydın kızlarrrr
Günaydın
Gunaydin kizlar
Benim ev carsi pazar oldu. Kayinpederim rahatsizdi. Normalde koydeler. Hastane isleri olunca bize geldiler. Iki gundur onlarla ilgileniyorum. Hafta donu dönecekler
Günaydın beybitolarGünaydın
Ooo süper olmuş bugün ne var yok sebze cır cır yapan yeBen 5 gündür WC çıkmadım bugün çıktım
Tamam bugün yiyeyim salataOoo süper olmuş bugün ne var yok sebze cır cır yapan ye
Karbonatlı su @ÇikolataGözlüm demiştikuduraaakk ama bağırsakları bozdum sanırım
Bu hafta hiç yemedin miTamam bugün yiyeyim salata