onunki bi değişikik çıkıyor yeniden derya sultan yazıyor falan imza mı acabaaetiketini diyor canım
Yazının altında Rapor yazısı var ya onu diyor galiba ama bilemedim. Bende hepinizde gözüküyoretiketini diyor canım
Devam dün açlık yaptım ketoya devam ediyorum bacumm sen nasıl gidiyor?@_DeryaSultan_ napıyon canım yakalayamıyordum seni
bende öyle yaptım yazık milleitn bir yerleri falan şişer sebebi olmayım kimsenin diyeAllah için yazma))
Heeee bende görünmüyor etiketlerim. Evet kız ben etiket şaapmıştım
Ben de öyle gözükmüyor ki
gözlüklü bir emoji çıkaıyor ya onu diyorum herhaldeYazının altında Rapor yazısı var ya onu diyor galiba ama bilemedim. Bende hepinizde gözüküyor
evet evet onun imzasıonunki bi değişikik çıkıyor yeniden derya sultan yazıyor falan imza mı acabaa
Bende de gözükmüyor ondan anlamadım zatenBen de öyle gözükmüyor ki
sende de gözükmüyorsa sil kafa karıştırıyorBende de gözükmüyor ondan anlamadım zaten) Rahatsız ediyorsa siliyim kızlar görenler ?
Vaaay demek açlıktan sesin çıkmadıDevam dün açlık yaptım ketoya devam ediyorum bacumm sen nasıl gidiyor?
Onları hiç içme kahve bilem değilmişGranül kahve sarmıyor soguk
Geçmiş olsun bacum . Sen önce bi iyileş öyle yaparız beraber yine burdayız dert etmeVaaay demek açlıktan sesin çıkmadı
Çok kötü dün doğum günü vardı keto hiç oldu abartmadım bugün de boğazım ağrıyor sulu limonlu bişeyler içip sebze ve meyve yerim diyorum
Bu bizi üzer bnde balıkBenim kocam balık burcu çok zorlanıyorum bazen onu anlamakta .
Şikayet etme butonu canımsenin de niye hep rapor diye bişi çıkıyor yazışmanın altında o ne demek sadece bende mi çıkıyor
kalktı kalktı böyle güzelOldu mu etiket kalktı mı ?
Kız aaa kocam sonuçta dimiBu bizi üzer bnde balık
Ben sizin gördüğünüzü bilmiyordum bile hatta yazıların altında çıkmadığını görünce kalsın demiştimkalktı kalktı böyle güzel