Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.530
Kız aaa kocam sonuçta dimi :))) demekki anlaşmışız. Ama bazen zorlanıyorum duygusal olarak anlayamıyorum. Erkekliğin verdiği çaktırmamakla balık olmanın verdiği duygusallık çok karmaşık oluyor bazen . Toplumsal öğretiler yüzünden hep .
İkizler değilmiş :komik: ya boşver
Olur öyle arada balığa geliyorlar o ara iki naz niyaz yap geçer

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.530

Ekli dosyalar

• 25C1E7BF-8766-4AD9-A063-3671E1E33008.png
    25C1E7BF-8766-4AD9-A063-3671E1E33008.png
    162,8 KB · Görüntüleme: 68

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
merhab kaptancıgım yeni yeni kendime geliyorum şükür dünden beri yatak döşeğim resmen biraz toparladım ama rejim mod yok biraz daha sağlık mod bol bol çorba yeşillik ilaç falan derekn toparlar gibi oldum yarın başlarım inşşah tartılmaya bile korktum :hihi::hihi:
Geçmiş olsun canım :kaalp:

Damlalar

Türkiye tek yürek
Tepki
6.682
Geçmiş olsun bacum . Sen önce bi iyileş öyle yaparız beraber yine burdayız dert etme :kalp:
inşallah canım
Kız aaa kocam sonuçta dimi :))) demekki anlaşmışız. Ama bazen zorlanıyorum duygusal olarak anlayamıyorum. Erkekliğin verdiği çaktırmamakla balık olmanın verdiği duygusallık çok karmaşık oluyor bazen . Toplumsal öğretiler yüzünden hep .
İkizler erkeği olmadığı için dua et benim eşim ikizler :bayik::bayik: o yetmemiş gibi kızım da ikizler :tripppp::tripppp: dün dolabını düzenledim kızın 13 yaşında eve geldi sanki ateşe düşmüş kıyameti koparıyor dolabını niye karıştırmışım cinnet geçirmedim ama az kalmıştı
eşimi yazsam ağlarsınız :seviyor:kapıdan griyor ayakkabılarımı içeri alın ,perdeleri çekin, beni karşılayın , beni yalnız bırakıp gitme evdeysem evde ol , düzen delisi neyse ki teraziyim de dengeliyorum
İkizler değilmiş :komik: ya boşver
Olur öyle arada balığa geliyorlar o ara iki naz niyaz yap geçer
hahahha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar