Uykun kaçmasın diye düşündük@Elif_Eylul canım benim misafir gelince ikram edilir kahve

Uykun kaçmasın diye düşündük@Elif_Eylul canım benim misafir gelince ikram edilir kahve
Sizin orda da hic eksik olmuyor valla masallahGüzel bir yerden baklava gelmişte![]()
Tünaydın canımTünaydın kızlar ❤
@Elif_Eylul canım benim misafir gelince ikram edilir kahve
Maşallah
Kaçmaz kız alışkınım benUykun kaçmasın diye düşündük
ay sormaSizin orda da hic eksik olmuyor valla masallah
aaa sende bizdeenKaçmaz kız alışkınım ben
Maşallah
Misafir görmedik ama sizi@Elif_Eylul canım benim misafir gelince ikram edilir kahve
Soğuk içKahveyi yapıp bırakmısım gitti
Hafta da 2/3 baklava gomuyorlarSizin orda da hic eksik olmuyor valla masallah
merhab kaptancıgım yeni yeni kendime geliyorum şükür dünden beri yatak döşeğim resmen biraz toparladım ama rejim mod yok biraz daha sağlık mod bol bol çorba yeşillik ilaç falan derekn toparlar gibi oldum yarın başlarım inşşah tartılmaya bile korktum@Azra_dogukan nasıl.oldun
Granül kahve sarmıyor sogukS
Soğuk iç
Gecmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inşallahmerhab kaptancıgım yeni yeni kendime geliyorum şükür dünden beri yatak döşeğim resmen biraz toparladım ama rejim mod yok biraz daha sağlık mod bol bol çorba yeşillik ilaç falan derekn toparlar gibi oldum yarın başlarım inşşah tartılmaya bile korktum
tesekkür ederim oğlanın hastalık süreci hastane git gel uykuuszluk derken bide düzgün bişi yemeyince düştü bünye işte şükür daha iyiym ama rabbim sizleri koruusn inşallahGecmiş olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah