Geçmiş olsun canımmGünaydın benimkilerde hastalandı
Ne yatması kızYatın yatın

Geçmiş olsun canımmGünaydın benimkilerde hastalandı
Ne yatması kızYatın yatın
Bian sedanın mesajı okuyorum zannettimİyi çok şükür yaa gelen giden oluyor günlerim yoğun geçiyor. Maceralı yani sen nasılsın napıyorsun
Allah rahmet eylesin
Afiyet olsun canım kolay gelsin bizde 6 gün sonra stard veriliyor başlıyoruz tempoyaGeçmiş olsun canımm
Ne yatması kızuyuduğunda iki dk mutfağı topladım dünden pok götürüyordu. Dün akşam mızmızdı bişey yapamadım. Uyuyunca oturdum kahve içtim
şimdi uyuduğunda da çamaşırları katlayıp yerleştirmem lazım
Evet kahve dünyası buzla yolluyor erimesin diyeKargom geldi çikolar kız ilk kez internetten çiko almiştim böylemi oluyor kargosu
Macera çok deseneGeçmiş olsun canımm
Ne yatması kızuyuduğunda iki dk mutfağı topladım dünden pok götürüyordu. Dün akşam mızmızdı bişey yapamadım. Uyuyunca oturdum kahve içtim
Çok şükür bizde aynıyızİyi çok şükür yaa gelen giden oluyor günlerim yoğun geçiyor. Maceralı yani sen nasılsın napıyorsun
Allah rahmet eylesin
Belediye herşeyi hallediyor aslında canım kazı işini defin işini Allah tahsiratini affetsin ışıklar içinde uyusun..
Güzel paketlemişler ama begendim, çikolar zaten güzel keske bayram geliyor aklıma gelmedi 1-2 paket daha alsaydım buzluga atardımEvet kahve dünyası buzla yolluyor erimesin diye
Buzluğa mı kız gerek yok eriyince kötü olurGüzel paketlemişler ama begendim, çikolar zaten güzel keske bayram geliyor aklıma gelmedi 1-2 paket daha alsaydım buzluga atardım
Benim oglan alttan yürütür be onca cikoyuBuzluğa mı kız gerek yok eriyince kötü olur
Normal dolapta sakla buzluğa çiko ayılırsa ne olur sonra
Sağol abla yok bişey biaz dışarda olduğumuz için hissetmedik@_ÇikiLata deprem olmus konyada gecmis olsun varmı birsey
Sağol canımGecmis olsun @_ÇikiLata
Sağol canım
Allah rahmet eylesin inşAllahsekiz buçukta haber geldi.
Vefat etmiş.
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım
Boğazları ikisininde küçük gece yutkunamıyordu devamlı sprey sıktım biraz uyuyup yine kalkıyordu
Ateşleride var virüs varmış yine doktordan geliyoruz
Teşekkür ederim
Sizede geçmiş olsun
Aman dikkat et bulaşmasın san a
Teşekkür ederim canım biraz daha iyi gibiler toparlanıyorlarAcil şifalar diliyorum canım, sagol
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canımm
Teşekkür ederim canımSağol abla yok bişey biaz dışarda olduğumuz için hissetmedik
Yer evi olmasına rağmen baya kişi hissetmiş
Sağol canım
Sağol canım
Allah rahmet eylesin inşAllah
Geçmiş olsun canım
Tepelere sakla canım bilmezBenim oglan alttan yürütür be onca cikoyuhem bisi olmuyor ben ablamın getirdigi alaman çikolarıda koyuyodum