Çikocan
❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinsekiz buçukta haber geldi.
Vefat etmiş.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinsekiz buçukta haber geldi.
Vefat etmiş.
Haydaaa geçmiş olsun canımGünaydın benimkilerde hastalandı
Yaaa neyleri var geçmiş olsunGünaydın benimkilerde hastalandı
SağolBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun havalar çarpıyor heralde eşimde hastalanmış ayyy dogum üstü bide sinirim bozulduGünaydın benimkilerde hastalandı
Yatın yatın
Nasılsın canım, cenaze işleri yogun geçer bi kaç gün sizindeGünaydın hayırlı cumalar
Ay geçmiş olsun dikkat etGeçmiş olsun havalar çarpıyor heralde eşimde hastalanmış ayyy dogum üstü bide sinirim bozuldu
Kargom geldi çikolar kız ilk kez internetten çiko almiştim böylemi oluyor kargosuAy geçmiş olsun dikkat et
İyiyim.Nasılsın canım, cenaze işleri yogun geçer bi kaç gün sizinde
Belediye herşeyi hallediyor aslında canım kazı işini defin işini Allah tahsiratini affetsin ışıklar içinde uyusun..İyiyim.
Sağol
Sabah erkenden eşim saat 7 de evden çıktı .
Babasıyla mezar işini halledebilmek için.
hazırda olmadığı için eştireceklerdi bulup alıp
Zaten ayarlamışlar .
Öğlene doğru camiden kalkacaktı.
şuan hala ordalar. Annemle babamda orda
Namazı falan kılınıyormuş. En son ise gömülür. Beni eşim akşam bir iki saat müsait vakitte taziye evine götürür bende öyle umutla gidebilirim. Öyle konuştuk.
Ben şuan evdeyim.
Teşekkür ederim canımHaydaaa geçmiş olsun canım
Boğazları ikisininde küçük gece yutkunamıyordu devamlı sprey sıktım biraz uyuyup yine kalkıyorduYaaa neyleri var geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun havalar çarpıyor heralde eşimde hastalanmış ayyy dogum üstü bide sinirim bozuldu
Acil şifalar diliyorum canım, sagolTeşekkür ederim canım
Boğazları ikisininde küçük gece yutkunamıyordu devamlı sprey sıktım biraz uyuyup yine kalkıyordu
Ateşleride var virüs varmış yine doktordan geliyoruz
Teşekkür ederim
Sizede geçmiş olsun
Aman dikkat et bulaşmasın san a
İyi çok şükür yaa gelen giden oluyor günlerim yoğun geçiyor. Maceralı yani sen nasılsın napıyorsunNapaysun bebek nasıl
Allah rahmet eylesinsekiz buçukta haber geldi.
Vefat etmiş.