Antepliseda
Daimi Üye
AminAllah sabır versin canım
AminAllah sabır versin canım
O ne kızIyi beşibirliğini düşürmemişsin
Bnde son anda farkettim iyi ki kaybolmamış yoksa bi hiç olacaktıBurda öğlen gösteriyor yağmur, benimde beyaz ayakkabılarım vardı onunda düşmüş ikea’da ayy cok üzülmüştüm kaybolunca
altın sen bilirsin aO ne kız
Ötekinide sökerdinBnde son anda farkettim iyi ki kaybolmamış yoksa bi hiç olacaktı
Geçmiş olsum canımyaa bizde geçtik o yollardanGünaydın
Tabi benim için gün çok erken aydı da anca yazım oğlan hasta kusma, ishal, ateş üçü bir arada
Bizde geçen haftamı neydi griplendiydik oğlanla vala cocuklar hasta olmasın ben olayım yani cok zorGeçmiş olsum canımyaa bizde geçtik o yollardan
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım günaydın
Teşekkürler canımm
Çok zormuş ya çocuk kus kus bi hâl oldu yaGeçmiş olsum canımyaa bizde geçtik o yollardan
Teşekkürler canımm@_ÇikiLata Doğum günün kutlu olsun canım
Yok yarın son gün mevlüt.İlk gün mü okumasını yapmislar
Kp boşta kaldı neden oda gitmiyor kaynanasınaKaynanam da ne zaman bu tarafa evine dönmek isterse döner.
Yarında kayınbabamı kahvaltıya çağıracam.
Bugün görümcemde kahvaltı yapmış.
sırayla çağırmış oluruz böylece
He anladım bizde normalde 7 gün okuma oluyor aksam sadece lokum dagıtılır. Lokumlarıda işte yakınlar getirir hayır amaçlı çay şeker gelir. Harici bişey verilmiyo. 7. Gün okuma yapılır yemekli okadar.Yok yarın son gün mevlüt.
Bizim burda ilk günden baş sağlığında yemek tatlı su böreği
Çay şeker gibi bi şeyler götürülüyor.
El boş gitmemek için.
Annemgilde lahmacuna karar vermişler.
7gün 3güne indi artık burda aHe anladım bizde normalde 7 gün okuma oluyor aksam sadece lokum dagıtılır. Lokumlarıda işte yakınlar getirir hayır amaçlı çay şeker gelir. Harici bişey verilmiyo. 7. Gün okuma yapılır yemekli okadar.
Evinde daha rahat çünküKp boşta kaldı neden oda gitmiyor kaynanasına
Doğru antepte de7gün 3güne indi artık burda a
Bizde babamda 4. Gün yaptmıştık ablam döneceği için. Ama harici 7 gün oluyor perisanlık baska bisi degil7gün 3güne indi artık burda a