Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
İyi olmaya çalışıyorum
Gece serum yedim
Şimdi penisilin olcam test yapılıyor
İyi olmaya çalışıyorum
Kız bu domuz gribi falan bişeyler diyorlar öyle mikrop falanmı aldın acaba ya niye öyle olduki oruçmu acaba çok agır geldi bünyeneİyi olmaya çalışıyorum
Gece serum yedim
Şimdi penisilin olcam test yapılıyor
Yok ya boğazım komple apse bembeyaz olmuşKız bu domuz gribi falan bişeyler diyorlar öyle mikrop falanmı aldın acaba ya niye öyle olduki oruçmu acaba çok agır geldi bünyene
Teşekkür ederim canımDogum günün kutlu olsun canım![]()
Teşekkür ederim bittocum iykiii
Oruç beni etkilemez öyleKız bu domuz gribi falan bişeyler diyorlar öyle mikrop falanmı aldın acaba ya niye öyle olduki oruçmu acaba çok agır geldi bünyene
Ahh canım tabi üç günlük güneş hemen çarptı eşiminde bogazı ağrıyordu dün dişi ağrımış bugünde dr gitmiş çekilmesi lazım demişYok ya boğazım komple apse bembeyaz olmuş
Çok ağır dedi buna Dr
Havalar güzeldi ya ceyrnda çok kaldım anlamadım koştur terle soğu
Sen bol bol dinlen sıvı tüket canım çok kötü olmuşsunDün ki antibiyotik iğne alerji yaptı
İğneleri değiştirdi Dr
Bu seferde iğneleri artttırdı 1 hafta sabah akşam olcam antibiyotik iğne olcam
Alerjimde yükselmiş hava alcam
Çok şükür negatif olmasıda iyi bişey acil şifalar diliyorumOruç beni etkilemez öyle
Dün başka bakteriden şüphelendi Dr test yaptı negatif geldi
Unfulenza filan hepsi yapıldı hepsi negatif geldi enfeksiyon yüksek
Öyle oldu yorgunlukta etkileninceAhh canım tabi üç günlük güneş hemen çarptı eşiminde bogazı ağrıyordu dün dişi ağrımış bugünde dr gitmiş çekilmesi lazım demiş
Öyle oldu yorgunlukta etkileninceAhh canım tabi üç günlük güneş hemen çarptı eşiminde bogazı ağrıyordu dün dişi ağrımış bugünde dr gitmiş çekilmesi lazım demiş
Sagol canımÖyle oldu yorgunlukta etkilenince
Diş ağrısa da çok kötü geçmiş olsun
Cocukla hastalıkta zor geçiyor evet ben çok dikkat ediyorum misafir kabul etmiyorum artıkDün bütün gün ateşim 40 kafam kalkmıyor kız sürekli aç çişi geliyor
İyi ki okul var kızı okula bırakıp dinleniyorum