Antepliseda
Daimi Üye
İyi pazarlar ...

Nasılsın canım son saatlerdesin bebegine kavuşmaya çok az kaldı inşallahGünaydııın
Güzel pazarlar canımİyi pazarlar ...
Son gün heee sanada güntüroşko
Nasıl heyecan durumun
Doğum sonrası foto at bize
Evet ya heyecanlıyım arada o ameliyat ortamına ilk kez girecek olmaktan korkuyorum. Hiç bilmediğim bişey beni korkutuyor ama güzel olcak inşallahNasılsın canım son saatlerdesin bebegine kavuşmaya çok az kaldı inşallahkaçta gireceksin sezercige?
Hic birsey yok amelyatta merak etme canım,Rabbim tez vakitte kucagina almayı nasip etsin insallah bekliyoruz güzel haberleriniEvet ya heyecanlıyım arada o ameliyat ortamına ilk kez girecek olmaktan korkuyorum. Hiç bilmediğim bişey beni korkutuyor ama güzel olcak inşallahatarım size foto
sabah 8 bucukta gireceğim inşallah
Rabbim yardımcın olsun simdiden canım inşAllah rahatça atlatır yavruna kavuşursunEvet ya heyecanlıyım arada o ameliyat ortamına ilk kez girecek olmaktan korkuyorum. Hiç bilmediğim bişey beni korkutuyor ama güzel olcak inşallahatarım size foto
Hiç korkma içini ferah tutEvet ya heyecanlıyım arada o ameliyat ortamına ilk kez girecek olmaktan korkuyorum. Hiç bilmediğim bişey beni korkutuyor ama güzel olcak inşallahatarım size foto
Geçmiş olsun canımBoğazım ağrıyordu zar zor iki lokma yiyip ilaç içtim anca kendime geldim
Heycanlı anlar uykuda tutmaz şimdi sabahı zor ederHiç korkma içini ferah tut
Rabbim yardımcın olsun kucağına alınca herşeyi unutursunmayalı poğaçayı bekliyoruzzz
SağolasınGeçmiş olsun canım
Günaydın canım ya çok çok geçmiş olsun tekrar çok kötü olmuş biran önce toparlan inşallahSabaha kadar ateş içindeydim saat gelince Dr gitcem yutkunamıyorum
Ayy gecmis olsun canım gittinmi naptinSabaha kadar ateş içindeydim saat gelince Dr gitcem yutkunamıyorum
Apse olmuş boğazım 15 iğne verdiAyy gecmis olsun canım gittinmi naptin