ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
En korktuğum ses çocuğun sessizliğiAy diyorum ya artık oturmuyorum çünkü bir sessizlik oluyor illa birşey yapıyor
En korktuğum ses çocuğun sessizliğiAy diyorum ya artık oturmuyorum çünkü bir sessizlik oluyor illa birşey yapıyor
Günaydın canım
Günaydın canım
Yokbe yan gelip yatmakDuymuyorum demekmi bu
Bizde var öyle ya cama tırmanıyor ya koltuk tepesine ya da masaya cikiyorEn korktuğum ses çocuğun sessizliği
Böyle oyun grubu tarzı yerlere götürsen belki akranlarıyla beraber vakit geçirmek hoşuna gider bu davranışları azalırKız her yeri karıştırıyor kızıyor ağlıyor kendini yatak odasına kapatiyor
2 Dk kala olar mı
Bizim bi tanıdık vardı öyle yapıyordu bozulur bişi olursa borç olmasın diye
Zaten en korkulması gereken anEn korktuğum ses çocuğun sessizliği
İnşallah canımSagol canim olaylar çok biliyosun belkide iyi olur
Canım öyle yakınlarda yerler yok bizim burada merkezde var.Böyle oyun grubu tarzı yerlere götürsen belki akranlarıyla beraber vakit geçirmek hoşuna gider bu davranışları azalır
Bn bnm kızı götürecektim dr izin vermedi 2 yaş öncesi olmaz dedi
Şimdi modum düşük desem kizcaksin@ÇikolataGözlüm gene formunda dümdüz geliyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Öksürük yok keyfi iyi acaba diş çıkarıyor o mu vuruyor diyorum geçende böyle oldu götürdüm hiç bişi yoktuKulağı mi ağrıyor acaba öksürük varsa baktır illa kulağa vuruyor
Oh ne güzel hakkında hayırlısı olsunKızı acıbademden aramışlar,iş için,burda saatler daha iyi senide taniyoruz demisler,eğer degisirse işini evden gidip gelcek bakalim
Bu yandaki dişlere baksana olabilir onlar çok ağrı yaparÖksürük yok keyfi iyi acaba diş çıkarıyor o mu vuruyor diyorum geçende böyle oldu götürdüm hiç bişi yoktu
Erken başlamışKız her yeri karıştırıyor kızıyor ağlıyor kendini yatak odasına kapatiyor
Neden acaba agrirsa ağlardı dimiBnm kızda bişi çiğnerken kulağını tutuyor eliyle ağzundakini diğer tarafa koyuyor 1 haftadır var bı şekilde
Bnmki de dün elini klozet kapağının arasına sıkıştırmıştıErken başlamış![]()
Evet ağlama da yok sadece poğaça ekmek gibi bişi çiğnerken hemen eli kulağına gidiyorNeden acaba agrirsa ağlardı dimi
Benim kız kresten sonra baya düzeldi iyiki eşimi dinlemeyip yazdirmisimBöyle oyun grubu tarzı yerlere götürsen belki akranlarıyla beraber vakit geçirmek hoşuna gider bu davranışları azalır
Bn bnm kızı götürecektim dr izin vermedi 2 yaş öncesi olmaz dedi
Enerjiyi atıyor orda evde kalmıyor dimiBenim kız kresten sonra baya düzeldi iyiki eşimi dinlemeyip yazdirmisim